Vali Su, maske, mesafe ve hijyen konusunda vatandaşları uyardı


Mersin Valisi Ali İhsan, il protokolüyle birlikte esnafı ziyaret edip, toplu taşıma araçlarındaki denetimlere katıldı, vatandaşları maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda uyardı.

 

Tarih : 24 Eylül 2020 Perşembe 12:43

Haber Merkezi

'Sağlık için hepimiz için' sloganıyla ülke genelinde uygulanan yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirlerine yönelik denetimler, Mersin'de Vali Ali İhsan Su öncülüğünde gerçekleştirilmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Akdeniz ilçesi Camii Şerif Mahallesi’nde yapılan denetimlere Vali Ali İhsan Su’nun yanı sıra, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Jandarma Komutanı Necip Çarıkçıoğlu ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Oğuz Bavbek ile genel kolluk birimleri katıldı.

DENETİMLER TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR

Vatandaşların yoğun olarak bulunduğu işyerleri ile toplu taşıma araçlarında gerçekleştirilen denetimlerde, vatandaşlara korona virüs salgınına karşı hatırlatmalarda bulunan Vali Su, pandemi tedbirlerine uyulması yönünde uyardı. Görevlilerin vatandaşlara bilgilendirici broşürler dağıttığı denetimler esnasında, maske, fiziki mesafe ve temizlik kurallarına riayet etmenin önemini vurgulayan Vali Su, tüm ülkede olduğu gibi Mersin özelinde de tüm birimlerin, kaymakamlar, belediye başkanları, kolluk kuvvetleri, STK’lar ve muhtarların katılımıyla oluşturulan ekiplerle sahada olduğunu kaydetti. Tedbirlere uydukları için vatandaşlara teşekkür eden Vali Su, Mersin’de pandemi kurallarına uyma alışkanlığının daha da artmasını sağlamak amacıyla yapılan çalışmaların titizlikle yürütülmeye devam edeceğini ifade etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA