Doğa Parkı, Pazartesi günleri ziyarete kapatılacak


Yeni normalleşme süreciyle birlikte 8 Haziran’dan itibaren ziyaretçi ağırlamaya başlayan Tarsus Doğa Parkı, 28 Eylül’den itibaren her pazartesi günü temizlik, yapısal faaliyetler ve dezenfeksiyon işlemleri için ziyarete kapalı olacak

 

Tarih : 26 Eylül 2020 Cumartesi 13:57

Haber Merkezi

Koronavirüs salgınının etkisini artırmasıyla birlikte ziyarete kapatılan, yeni normalleşme sürecine geçilmesinin ardından 8 Haziran’dan itibaren kapılarını açan Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Tarsus Doğa Parkı, hijyen ve temizlik çalışmalarının daha etkili bir biçimde uygulanabilmesi için pazartesi günleri ziyarete kapatılacak. Çukurova bölgesinin ilk ve tek doğal hayvan parkı olan Tarsus Doğa Parkı’nda yeni normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte ziyaretler sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştiriliyor. Sınırlı sayıda ziyaretçinin kabul edildiği Doğa Parkı’nda ziyaretler, sosyal mesafe kurallarına uymak ve maske takmak şartı ile kabul ediliyor. Tarsus Doğa Parkı’nda bulunan hayvanların doğal üreme ve yaşama faaliyetlerine stressiz bir ortamda devam edebilmesi ve aynı zamanda parkın temizlik, yapısal faaliyetler ve dezenfeksiyon işlemlerinin güvenle sürdürülmesi için 28 Eylül’den itibaren her pazartesi günü parka ziyaretçi kabul edilmeyecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA