Hedefe kilitlendik!


Misli.com 3. Lig 3. Grup mücadelesinde Somaspor’u 1-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturan İçel İdman Yurdu’nda galibiyet sevinci yaşanıyor. Maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, “Bir maç kaybettiğimiz ya puan kaybettiğimiz zaman bu dünyanın sonu değil. Her puan kaybında anlamsız şekilde hocamızın istifası ya da görevden alınması gündeme geliyor. Şunu kimse unutmasın; hocamızı göndererek ancak takıma zarar veririz. Bizim derdimiz bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek. Hedefe kilitlendik. Taraftarlardan ricam; lütfen bunu unutmasınlar” dedi.

 

Tarih : 3 Aralık 2020 Perşembe 13:16

Necdet TAŞ

6 puanlık maçta gülen taraf İçel İdman Yurdu oldu. Misli.com 3. Lig 3. Grup mücadelesinde temsilcimiz İçel İdman Yurdu sahasında konuk ettiği Somaspor'u 1-0 mağlup ederek Somaspor'a bu sezonki ilk mağlubiyetini yaşattı ve Somaspor'dan liderlik koltuğunu devraldı. İçel İdman Yurdu bu galibiyetle birlikte grupta oynadığı 12 maç sonunda puanını 25'e çıkardı maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

“DERDİMİZ BAĞCIYI DÖVMEK DEĞİL, ÜZÜM YEMEK”

Zorlu maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, “Bizim anlayışımızda çirkeflik yok. Yatarak kazanmak istemiyoruz. Yine hakemle maç kazanmak istemiyoruz. Çarşamba maçında geriye düştükten sonra halem maçı adeta katletti. Soma maçında hakem 7 dakika uzatma verip 10 dakika oynatıyor. Biz artık maalesef hakemlerle de oynamasını bilmemiz lazım. Sahada gereken her şeyi yapmasını öğreneceğiz. Maçın tamamı bizim kontrolümüz altında oynandı. Sahadaki inancımızı ve direncimizi de arttırarak yolu şampiyonlukla sonlandırmak istiyoruz. 12 haftayı geride bıraktık ve 25 puanla lideriz. Geriye kalan haftalarda birçok sakatımız oldu. Kadro zenginliğimiz var. Bir maç kaybettiğimiz ya puan kaybettiğimiz zaman bu dünyanın sonu değil. Her puan kaybında anlamsız şekilde hocamızın istifası ya da görevden alınması gündeme geliyor. Şunu kimse unutmasın; hocamızı göndererek ancak takıma zarar veririz. Bizim derdimiz bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek. Hedefe kilitlendik. Taraftarlardan ricam; lütfen bunu unutmasınlar. Zorlu bir yolumuz var. Yanlışlarımızı biliyoruz. Analizlerimizi de buna göre yapıyoruz. Devre arasında takviyelerimiz de olacak” ifadelerini kullandı.

BAŞ: “ÇOK ZORLANDIK ANCAK KAZANMASINI BİLDİK”

İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü İbrahim Baş, “Hedefi olan bir takımı içerde yenmek çok güzel bir duygu. Golü bulduktan sonra tam ritmimizi yakalamıştık ki 10 kişi kaldık. Ancak futbolcularımın inanılmaz mücadelesi ile 3 puan almak çok keyifli. Bunu sürdürebilmek çok daha keyifli olacak. Bu daha başlangıç. Hikayenin sadece bir kısmını bitirdik. Hikaye lig sonunda bitecek. Bu hikayeyi iyi bitirmek için de omuz omuza vermeliyiz. 2 milyonluk kentin özlemini gidermek için hep birlikte birbirimize destek olmalıyız. Zor bir maçtan 3 puanla ayrıldık. Çok zorlandık ancak kazanmasını bildik. Bu işte düşmeler ve kalkmalar var. Bu ligde daha çok şey değişecek” dedi. İçel İdman Yurdu Yöneticisi Akgün Lülü de, “Bu galibiyete gerçekten çok ihtiyacımız vardı. Çarşamba yenilgisinden sonra bu maçı kazanmamız şarttı. Çünkü 6 puanlık maçtı. Futbolcu kardeşlerimiz de sahaya inanarak çıktı ve 3 puanı aldı. Güzel bir galibiyet aldık. Lideri devirip liderliği devraldık. Mersin’e hayırlı olsun” şeklinde konuştu. 

SOMASPOR’DAN İLGİNÇ ÇIKIŞ

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür ise, İçel İdman Yurdu oyuncularının özellikle galibiyet golü sonrası saha içerisinde oyunu yavaşlattığını iddia ederek, “Rakipten daha iyi oynadığımız direkten dönen bir topumuzun olduğu ancak pozisyona daha fazla girmede ve bunları değerlendirmede sıkıntı yaşadığımız bir maçı, karambolde yediğimiz bir golle kaybettik. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra maalesef futbol oynanmadı. Sürekli kendini yere bırakan ve her türlü futbol dışı işlere başvuran İçel İdman Yurdu takımı için söyleyecek bir şey bulamıyorum. Bugüne kadar yaşadığım en iğrenç hareketlerdi maçta yapılan. Cizrespor da yapmıştı buna benzer hareketleri ancak bu boyutta değildi. Maç kazanmak için sahte hareket ve davranışlarda bulunmak bir hak değil, Ahlak sorunudur. Başta antrenörler olmaz üzere bu tip davranışta bulunan sporcuların özeleştiri yaparak bir kez daha düşünmelerini tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA