Mersin, Kasım ayında TV+ izledi


Ekran tutkunlarının en çok tercih ettiği televizyon platformu TV+, yılın son ayında da birçok yeni dizi ve belgeseli seyirciyle buluşturuyor. ‘Diana: Dünyayı Sarsan Röportaj’ ve ‘Lennon’ın Son Haftası’ belgesellerinin yanı sıra ‘Partisan’ dizisi ilk kez TV+’ta yayınlanacak. Mersin, Kasım ayında TV+’ı en çok izleyen iller sıralamasında ilk onda yer aldı.

 

Tarih : 3 Aralık 2020 Perşembe 13:22

Haber Merkezi

Türkiye’nin en çok izlenen televizyon platformu TV+, Kasım ayında da diziden filme, spordan belgesel ve çocuk kanallarına kadar zengin içerikleriyle televizyonseverlerin tercihi oldu. Kasım ayında yüzde 9’luk bir izlenme artışı yaşayan TV+’ı en çok izleyen şehir İstanbul olurken onu İzmir, Ankara, Adana, Antalya, Gaziantep, Mersin, Bursa, Diyarbakır ve Kayseri takip etti. Geçen ay TV+’ta en çok izlenen içerikler arasında ise büyük ilgi gören süper kahraman filmi ‘Aquaman’, Amerikan psikolojik korku filmi ‘Ölümcül Labirent’, çekimleri Amerika ve Türkiye’de gerçekleşen romantik dram ‘Deniz Seviyesi’, 2015 Cannes Film Festivali'nde Cinéma de la Plage programının bir parçası olarak gösterilen Kanadalı suç gerilim filmi ‘Rehineler’ ve Amerikalı şarkıcı ve aktris Whitney Houston’ı anlatan 2018 belgesel filmi ‘Whitney’ yer aldı.

YEPYENİ DİZİ VE FİLMLER TV+’TA

Aralık ayında da zengin içerik yelpazesine yeni yapımlar ekleyen TV+, dünyaca ünlü yapımları seyircilerle buluşturmaya devam ediyor. Canneseries dizi festivalinden en iyi dizi ödülüyle dönen İsveç yapımı mini dizi ‘Partisan’, efsanevi müzisyen John Lennon’ın ölümünden önceki son röportajı üzerinden ilerleyen belgesel ‘Lennon’ın Son Haftası’ ve 1995 yılında BBC’de yayınlanan Prenses Diana’nın sansasyonel röportajına   odaklanan belgesel ‘Diana: Dünyayı Sarsan Röportaj’ ilk kez Aralık ayında TV+’ta yayınlanacak. Birbirinden kaliteli içerikleri ilk kez kendi bünyesinde izleyiciyle buluşturan TV+, aynı zamanda dünyaca ünlü platformlarda yayınlanan içerikleri de yelpazesine ekliyor. Aralık ayında TV+’a yeni eklenen diziler arasında Britanya-İrlanda dönemi suç televizyonu draması ‘Miss Scarlet and the Duke’ ve dört çocuklu yalnız bir kadının yaşadığı paranormal olayları konu alan ‘The Enfield Haunting’ yer alıyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA