Koronaya karşı robotik kollu konteyner sistemi


Mezitli Belediyesi Temizlik Müdürlüğü’ne ait robotik kollu araçlar, 24 saat faaliyet gösteriyor. Covid-19 kapsamında alınan yeni tedbirlerle Temizlik İşleri personelleri ilçeyi daha temiz hale getirmek için gece gündüz çalışıyor. Çalışanlar, rutin işlerinin yanında yeni tip konteynerleri vinç sistemine bağlı kolla kaldırarak çöp arabasına boşaltılmasını sağlıyor. Bu amaçla üretilmiş kapalı araçlarla çevreyi kirletmeden sık sık yıkanan konteynerlere atılan çöpler, son derece hijyenik bir şekilde kamyonlarla nakil alanına taşınıyor.

 

Tarih : 3 Aralık 2020 Perşembe 13:28

Haber Merkezi

Hijyenik olması nedeniyle çevre sağlığı açısından da son derece önemli olan kollu sistem önümüzdeki süreçte yaygınlaştırılması için çalışma yapılacak. Ayrıca eski tip çöp konteynerlerini toplayan araçlar pandemi sonrasında “Konteyner Dezenfeksiyon Sistemi” takılarak, her boşaltım işleminden sonra ilaçlama yapılması sağlanacak. Böylece Mezitli’deki tüm çöp konteynerlerinin günlük olarak ilaçlanması ve dezenfeksiyonu yapılması kontrol altında tutulacak.

“PERSONELİMİZİN SAĞLIĞINI DÜŞÜNÜYORUZ”

24 saat ara vermeden tüm Mezitlilileri Covid-19’dan korumaya çalışan personelleri de korumak için hassas davrandıklarını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Tüm personellerimiz daha temiz ve sağlıklı bir Mezitli için 24 saat ara vermeden çalışıyor. Onlar canla başla bu çalışmalarını sürdürürken sağlıklarını gözetmek durumundayız. Özellikle temizlik işi yapan personellerimiz direkt olarak virüslü olması yüksek ihtimal olan atıklardan kenti arındırmak için çabalıyorlar. Biz de bu çabalarına onlara daha hijyenik imkanlar sunarak destek olmak istiyoruz. Çalışanlarımız hiçbir temasta bulunmadan robotik kollu konteynerleri yardımıyla çöpleri boşaltıyorlar. Tüm çalışanlarımızı Covid-19’dan uzak tutarak bu zorlu süreçten sağlıklı şekilde çıkmak istiyoruz. Bu vesileyle gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm ekibimize teşekkürlerimi sunarım” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA