Mut’ta mahalleleri bağlayan yollar onarılıyor


Mersin Büyükşehir Belediyesince, Mut ilçesinde 12 mahalleyi birbirine bağlayan Çömelek Mahallesi Göğden grup yolunda bakım çalışması gerçekleştirildiği bildirildi.

 

Tarih : 3 Aralık 2020 Perşembe 13:29

Haber Merkezi

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kırsal bölgelerdeki çalışmalarını sürdüren Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Mut ilçesinde 12 mahallenin ortak kullanımında olan ve Silifke ilçesinin bazı mahalle sakinlerinin de ulaşım için kullandığı Göğden grup yolunda bakım çalışması gerçekleştirdi. Çömelek Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve uzun yıllardır bakım yapılmayan 13 kilometrelik Göğden yayla yolunda stabilize malzemeli bakım çalışması yapan ekipler, bölge halkına rahat bir ulaşım sağladı. Yolu kullanan mahallelerden biri olan Çatalharman Mahallesi’nin Muhtarı Serkan Tarsuslu, uzun yıllardır kullandıkları yolda bakım çalışması yapılmadığının ifade ederek, “Yıllardır bu yollarda kumlama hiç yapılmamıştı. Vahap Seçer Başkanımız bu yıl kumlama çalışması yapılmasını sağladı. Sağ olsun, Allah razı olsun” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA