Hukuk mücadelesini kazandılar


Tarsus 12 No.lu Yeni Mahalle Mithatpaşa Dolmuşçular Kooperatifi’nin, uzun yıllardan bu yana devam eden güzergah davası sonuçlandı. Kooperatifi’nin Takbaş mevkiinde bulunan merkezinde toplanan dolmuşçu esnafı, uzun yıllardır umutla bekledikleri mahkemenin lehlerine sonuçlanması münasebetiyle kurban kestiler. Konuyla ilgili konuşan Kooperatif Başkanı Fatih Yalçın, sürdürdükleri hukuk mücadelesini kazandıkları için oldukça mutlu olduğunu ifade etti.

 

Tarih : 13 Mart 2021 Cumartesi 17:26

Başkan Yalçın, bu süreçte ve özellikle göreve geldiği günden bu yana kendilerine destek olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür etti. Tarsus 12 No.lu Yeni Mahalle Mithatpaşa Dolmuşçular Kooperatifi’nin Takbaş mevkiinde bulunan merkezinde toplanan dolmuşçu esnafı, uzun yıllardır umutla bekledikleri mahkemenin lehlerine sonuçlanması münasebetiyle kurban kestiler. Dönemin Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’la, güzergah konusunda ters düşen ve mahkemelik olan dolmuşçular, bu süre zarfında farklı cezalara maruz kalmıştı.


 "ADALETE GÜVENDİK VE KAZANDIK"


Konuyla ilgili konuşan Tarsus 12 No.lu Yeni Mahalle Mithatpaşa Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Fatih Yalçın, “Kooperatifimizde 140 esnafımız bulunuyor. Uzun yıllardır hat ve güzergah konusunda sürdürdüğümüz hukuk mücadelemiz lehimize sonuçlandı. 12 Mart itibariyle mahkeme kararıyla kazandığımız güzergahlarda hizmet vermeye başladık. Dönemin belediye başkanının ‘otobüse dönüşeceksiniz, yoksa hattınızı ve güzergahınızı iptal ederim’ söylemlerine boyun eğmedik. Tüm baskılara rağmen onurumuzla çalışmaya ve hakkımızı aramaya başladık. Adalete güvendik. Bunun neticesinde hem “M” plakamızı, hem de iptal edilen güzergahlarımızı geri almayı başardık. Büyük bir mutluluğumuz ve gururumuz var. Büyük bir zulüm gördük. Çok oyunlar oynandı, ezilmeye çalışıldık. Bizlere hukuki destek veren sayın Av. Hüseyin Akyüz’e, yine bizlerden desteklerini esirgemeyen ve mahkeme kararı doğrultusunda haklarımızı iade eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Vahap Seçer’e sonsuz teşekkür ediyoruz. İyi varsın Başkanım, sizleri seviyoruz. Tüm esnaflarımıza hayırlı olsun. Tarsus halkına bundan sonra ki süreçte daha kaliteli hizmet vereceğiz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA