Bölgenin en büyük ikinci kütüphanesi açılıyor


Mersin’in en batısında hizmet veren Özel Anamur Anamed Hastanesi bölgenin ikinci en büyük kütüphanesini kitapseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Hastanenin zemin katında yer alacak kütüphane içerisinde 10 bin kitabı barındıracak. Özel Anamur Anamed Hastanesi Baş Hekimi Cüneyt Kavak yaptığı açıklamada, “Ben okursam, sen okursan, o okursa, değişir dünya” dedi.

 

Tarih : 19 Nisan 2021 Pazartesi 15:39

Zeynep Kavak Kütüphanesi’nin alt yapısını hazırladıklarını söyleyen Özel Anamur Anamed Hastanesi Baş Hekimi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Cüneyt Kavak, 10 bin kitaplık kütüphanenin altyapısını tamamladıklarını söyledi. Rafları koyduklarını, bir düzen oluşturduklarını belirten Cüneyt Kavak, “Artık kütüphanemizi açmak için sabırsızlanıyoruz. Gün sayıyor diyebiliriz. Kütüphanemizin kitap konusunda eksiklikleri var. 10 bin kitaba ihtiyacımız var. Bu noktada yardımseverlerden ve kitapseverlerin desteğini bekliyoruz” dedi.


SAĞLIKLI BİR NESİL İÇİN ÖNCE OKUMA


“Ben okursam, sen okursan, o okursa, değişir dünya” diyerek yola çıktıklarını belirten Kavak, “Geleceğimizi olan çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırmalıyız. Okumanın birçok faydası var. Zeka geliştirir, stresi azaltır, bilgiyi çoğaltır, hafızayı güçlendirir ve daha rahat uyumanızı sağlar. Sağlıklı bir nesli inşaa etmek istiyorsak önce okuma alışkanlığını kazandırmamız gerekir” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA