CHP’de Gülnar krizi


CHP Gülnar eski ilçe başkanı Ahmet Barut, ilçede 8 aydır bir yönetimin bulunmadığını iddia ederek, "Şu anda Gülnar’da ilçe yönetimi yok, çalışma yok, parti binasını doğru dürüst açan yok. Üye kaydı yok yani hiçbir çalışma yapılmıyor" dedi. CHP Gülnar İlçe Başkanı Ümran Yıldız ise, tüm kademeleri ile görevlerinin başında olduklarının altını çizerek, koronavirüs salgınından dolayı partilerinin kapalı salon toplantılarını durdurduğunu söyledi.

 

Tarih : 20 Nisan 2021 Salı 12:28

Necdet TAŞ


Bir süre önce CHP ilçe başkanlığından istifa ettirilen Ahmet Barut, ilçede şuan ilçe yönetiminin olmadığını öne sürerek il başkanı ve milletvekillerini göreve davet etti. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gülnar İlçe Başkanı Ümran Yıldız, tüm kademeleri ile görevlerinin başında olduklarını söyledi. 


"CHP, GÜLNAR'DA KADERİNE TERK EDİLDİ


Barut'un açıklaması şöyle: "23 Eylul 2020 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Gulnar ilce baskanligindan yönetim kurulu arkadaslarımla beraber istifa etmek zorunda bırakıldık ve istifa ettik. Detaylarina girmeyeceğim tam olarak 8 ay gibi bir zaman geçti .Tüzük gereği geçici bir kurul ataması yapılarak bir ay icinde seçime gidilmesi gerekiyor. Hala bir gelisme yok. Şu anda Gülnar'da ilçe yönetimi yok, çalışma yok, parti binasını doğru dürüst açan yok. Üye kaydı yok yani hiçbir çalışma yapılmıyor. Susuyorsak korkumuzdan veya gocunduğumuzdan değil Mustafa kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği. Partinin zarar görmemesindendir. Çünkü CHP'ye emekci halkın ihtiyacı var halk yoksulluktan bunalmış, çiftçinin durumu belli memurun durumu belli esnafin durumu belli. İl başkanını ve CHP  Mersin milletvekillerini göreve davet ediyorum. Görevinizi yapın ve Gülnar'da kongreyi yapın ve partiye daha fazla zarar vermeyin. Halkın umudunu kırmayın partinin geleceği sizin beklentilerinizden daha önemli."


YILDIZ: "GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ"


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gülnar İlçe Başkanı Ümran Yıldız, tüm kademeleri ile görevlerinin başında olduklarını söyledi. İstifa eden eski ilçe Başkanı Ahmet Barut yaptığı açıklamada Gülnar’da ilçe yönetiminin olmadığını iddia ederek çalışma yapılmadığı gerekçesiyle il başkanı ve milletvekillerini göreve davet etmişti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan CHP Gülnar İlçe Başkanı Ümran Yıldız ise Tüm Türkiye’yi etkisi altına alan koronavirüs salgınından dolayı partilerinin kapalı salon toplantılarını durdurduğunu söyledi. Yıldız, tüm kademeleri ile görevlerinin başında olduklarını kaydetti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA