Gündeş’ten MGC yönetimine hayırlı olsun ziyareti


Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Bedrettin Gündeş, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ne (MGC) bayramlaşma ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Tarih : 12 Mayıs 2021 Çarşamba 15:21

Mersin Gazeteciler Cemiyeti hizmet binasında MGC Başkanı R. Kaya Tepe ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Bedrettin Gündeş, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Göreve yeniden seçilen yönetimin iyi işler başaracağına inandığını söyleyen Gündeş bundan sonraki süreçte başarılar diledi.


“ÜYELERIMIZ IÇIN KONUT PROJESI DÜŞÜNÜYORUZ”


Ziyaretinden dolayı Bedrettin Gündeş’e teşekkür eden MGC Başkanı R. Kaya Tepe, 3 yıllık süreçte üyeler için konut projesi için adım atmak istediklerini ifade etti. Tepe, “İlk dönemde üye yapımızın ve kurumsal kimliğimiz oturması, bina sorunumuzun çözülmesi gibi çalışmalar yapmıştık. Bu yeni dönemde cemiyetimizin kamu yararına dernek statüsüne geçmesi üzerine çalışacağız. Bu dönemde özellikle imkanı dar olan üyelerimize yönelik bina çalışması düşünüyoruz. Yer tahsisini gerçekleştirebilirsek üyelerimize konut kazandırmak istiyoruz. Bu 3 senelik süreçte ve pandemi şartlarında ne kadarını yapabiliriz bilemiyoruz ama buna dönük bir adım atmak istiyoruz.” dedi.


GÜNDEŞ, GAZETECILERIN BAYRAMINI KUTLADI


Bedrettin Gündeş, yapmış olduğu ziyarette MGC yönetimi nezdinde tüm gazetecilerin Ramazan Bayramını kutladı. Yönetimin önceki dönemde yapmış olduğu hizmetlere değinen Bedrettin Gündeş, üyelere kazandırılan lokal ve hizmet binasının önemli bir başarı olduğunu belirtti. Üyelere konut kazandırma fikrini destekleyen Bedrettin Gündeş, bunun gazetecilere verilebilecek en büyük hizmet olduğunun da altını çizdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA