Vali Ali İhsan Su’nun Ramazan Bayramı Mesajı


Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Mersin Valisi Ali İhsan Su, "Sevgi ve saygının, dostluk ve kardeşliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

 

Tarih : 12 Mayıs 2021 Çarşamba 15:26

Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Mersin Valisi Ali İhsan Su, "Sevgi ve saygının, dostluk ve kardeşliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini sürdüren koronavirüs salgınının milletçe en kısa sürede üstesinden gelmeye yönelik alınan tedbirlerin hepimizin sağlığı için olduğu bilinciyle bu bayramı evlerimizde geçirmemiz büyük önem taşımaktadır. Ancak evlerimizde kalarak karşılayacağımız bu bayramda başta aile büyüklerimiz, akraba, dost ve komşularımız ile hepimizin de birer ailesi olan şehit ailelerimiz ve gazilerimizle iletişim araçları vasıtasıyla en sıcak ve samimi duygularımızı paylaşmaya devam etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; bugüne kadar pandemi nedeniyle alınan tedbirlere büyük bir sabır ve titizlikle uymaya devam eden Mersinli hemşerilerime şükranlarımı sunuyor, kıymetli Mersinlilerin, Milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA