15:20   SEÇER: “19 MAYıS, CUMHURIYETIN TEMELLERININ ATıLDıĞı GÜNDÜR”   15:19   MESKİ, 8 MAHALLENIN DAHA ATıK SU SORUNUNA SON VERIYOR   15:17   “19 MAYıS RUHU, GENÇLERIMIZIN AZMIYLE YAŞAMAYA DEVAM EDIYOR”    15:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN EMPATI PARKURU ILE ENGELLER FARK EDILDI   15:14   CHP PM ÜYESI OZAN VARAL’DAN ‘19 MAYıS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLIK VE SPOR BAYRAMı’ MESAJı   15:11   BAŞKAN SEÇER, CUMHURIYET GAZETESI’NDEN İKLIM ÖNGEL’IN SORULARıNı YANıTLADı   15:08   ŞEHIT AILELERI VE MALUL GAZILER DERNEĞI BAŞKAN SEÇER’I ZIYARET ETTI   15:06   MERSIN DEVLET OPERA VE BALESI’NDEN 19 MAYıS’A ÖZEL ANLAMLı KONSER   15:05   TOROSLAR’DA VATANDAŞLARA GENÇLIĞE HITABE DAĞıTıLDı   18:02   AKDENIZ ZABıTASı’NDAN PAZARLARDA ETIKET VE TARTı DENETIMI  
 
   
 
 

Toroslar’da her şey bilinçli nesiller için


Toroslar Belediyesi, çocuklara ve ailelere daha sağlıklı bir gelecek sunmak için ücretsiz sağladığı psikolojik danışmanlık ve eğitim hizmetini kapsamlı bir şekilde sürdürüyor. Bilinçli evlilik ve ebeveynlikten çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerine kadar mutlu ve huzurlu bir toplum hedefiyle çalışan belediye, bu çalışmalarını Toroslar Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi çatısı altında başarıyla yürütüyor.

 

Tarih : 8 Temmuz 2021 Perşembe 11:14

Toroslar Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi'nde, 3-6 yaş aralığındaki çocuklara yönelik duygu kelime dağarcığı çalışması yapıldı. Çocuklar, okul öncesi öğretmen eşliğinde merkezin oyun atölyesinde yaşıtlarıyla bir araya geldi. Çocukların duygusal, sosyal zekasını, empati yeteneğini ve sosyal gelişimini geliştirici faaliyetlerin yer aldığı etkinlik, hem eğitici hem de eğlenceli içeriğiyle dolu dolu geçti.

 

"GELECEK KELİMELERDE"


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Çocuklarımız, bizim en kıymetlimiz. Onlarla geçirilen vaktin kaliteli bir şekilde değerlendirilmesini istiyoruz. "Toroslar'da yaşadığım için çok şanslıyım" diyen bir gelecek için çalışıyoruz" dedi. Başkan Yılmaz; " Güçlü ve sağlıklı aile demek, huzur ve güven ortamında yetişmiş bir nesil demektir. "Çocuklarımız, duygu ve düşüncelerini nasıl rahatça ifade edebilir?" sorusunu Toroslar Kadın ve Çocuk Danışma Merkezimiz, düzenlediği duygu kelime dağarcığı çalışmalarıyla aydınlatıyor. Bu etkinliklerle amacımız, çocuklarımızda sevgi, saygı ve dostluk duygularının daha da artmasına yardımcı olmaktır" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA