23:31   BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, AKDENIZ’DE YURTTAŞLARLA IFTAR SOFRASıNDA BULUŞTU   23:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, “YAŞLı DESTEK HIZMETLERI” ILE YAŞ ALMıŞLARıN EVINDE BIR SES OLUYOR   23:13   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN MUTFAK ATÖLYESI ÇOCUKLARA YENI BECERILER KAZANDıRıYOR   22:57   TOROSLAR’DA PARK VE YEŞIL ALANLAR BAKıMDAN GEÇIYOR   22:56   ÇIFTÇIYE ÜCRETSIZ SOLUCAN GÜBRESI DESTEĞI   22:54   CHP’LI GÜLCAN KıŞ, GıDA DENETIM ZINCIRINI MECLIS’E TAŞıDı   22:50   HAZıR GIYIM SEKTÖRÜNDE RÜZGÂR AKDENIZ’DEN ESIYOR!   14:13   YENIŞEHIR’DE MERSIN’IN TARIHINE YOLCULUK   14:03   YAŞ MEYVE SEBZE IHRACATıNıN YıLDıZLARı MERSIN’DE ÖDÜLLENDIRILDI   14:01   TOROSLAR ZABıTASıNDAN MERDIVEN ALTı PASTA IMALATHANESINE BASKıN  
 
   
 
 

Koca, Bozyazı’da okul müdürleri ve öğretmenlerle buluştu


Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Bozyazı ilçesinde okul müdürleri, öğretmenler ve okul aile birliği temsilcileriyle buluştu. Koca, eğitime verdikleri katkılar için öğretmenlere teşekkür etti.

 

Tarih : 23 Ekim 2021 Cumartesi 15:26

İl Milli Eğitim Müdürü Koca, Bozyazı’da bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında, Bozyazı Kaymakamı Muhsin Duran Kalkan’ı makamında ziyaret eden Koca, eğitim ve öğretime verdiği önem ve katkılarından dolayı Kaymakam Kalkan’a teşekkür etti. Kaymakam Kalkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması ve bir süre sohbet edilmesinin ardından ziyaret sona erdi.

İSTEK VE SORUNLARI DİNLEDİ

Koca, Kaymakamlığı ziyaretinin ardından, Bozyazı Durmuş Tufan Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Gedik ile birlikte okul müdürleri, okul aile birliği temsilcileri ve öğretmenlerin katılımı ile ilçedeki eğitim ve öğretim ile ilgili durum değerlendirmesi yaptı. Koca, eğitim ve öğretimin daha da ileri seviyeye taşınabilmesi, kalitesinin daha da arttırılması, gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak olan çocuklarımızın her alanda sağlıklı düşünebilen birer birey olarak yetiştirilmesi yönünde yapılacak olan her türlü çalışmada kendilerine düşen görevleri yapmaya hazır olduğunu söyledi. Koca,” İl Milli Eğitim olarak tüm öğretmenlerimizin her daim emirlerinde olduğumuzu belirtmek isterim. Eğitim ve öğretime vermiş olduğunuz değerli katkılarınız ve emeğiniz için ayrıca toplantıya katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi. Toplantı, katılımcıların istek ve sorunlarının dinlenmesinin ardından sona erdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!








 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA