Akdeniz’de altyapı hizmetleri sürüyor


Akdeniz Belediyesi, geçmiş yıllarda hiç dokunulmamış yerleşim alanlarının yanı sıra, zaman içinde yıpranan ve zarar gören onlarca sokakta yenileme ve düzenleme çalışmaları yaparak ilçenin çehresini değiştiriyor.

 

Tarih : 21 Ocak 2022 Cuma 15:29

Akdeniz Belediyesi, merkez-kırsal ayırımı yapmadan her mahalleye ihtiyacını duyduğu altyapı hizmetini vermeye, böylece bir yandan ilçeyi güzelleştirirken, vatandaşların yaşamını da kolaylaştırmaya devam ediyor. Yıllarca hiç dokunulmamış sokaklarda çalışma yürüten ekipler, zaman içinde yıpranan ve vatandaşların yaşamını güçleştiren sokakları da kilit taşları ile döşeyip tamamen yeniliyor.

FARKLI MAHALLELERDE ONLARCA SOKAK YENİLENDİ

Gerek personel sayısı, gerekse iş makineleri ve araç-gereç açısından güçlendirilen fen işleri ekipleri, Bahçe, Mahmudiye, İhsaniye, Nusratiye, Kiremithane, Kültür, Güneş, Gündoğdu, Yeni Mahalle, Siteler, Karaduvar ve Yeşilçimen mahallelerinin onlarca sokağında asfalt yama, kilit taşı, kaldırım, karo, bordür yenileme ve beton dökümü çalışmaları gerçekleştirdi.  Belirledikleri çalışma planı ve programı kapsamında Akdeniz’in dört bir yanına hizmet veren fen işleri ekipleri, ilçenin kırsal yerleşim bölgelerinden biri olan Iğdır Mahallesi’nde de yeni bir kadastral yol açma çalışmasına tamamlayıp, bölge sakini vatandaşlar ve üreticilerin ulaşımını kolaylaştırdı. Öte yandan, mahallelerine adeta çıkarma yapan ekiplerin hizmetlerini memnuniyetle takip eden mahalle sakinleri; yaşadıkları sıkıntıları sona erdiren Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Fen İşleri Müdürlüğü ve saha ekiplerine teşekkür ettiler.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA