Mersin’de öğrencilerin karne heyecanı


Mersin’de binlerce öğrenci, karne alma sevinci yaşadı. Kardelen Anaokulunda gerçekleştirilen karne töreninde, Mersin Valisi Ali İhsan Su ile Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, öğrencilerin sevincine ortak oldu. Burada konuşan Müdür Koca, “Birçok zorluğun üstesinden gelerek 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 1. kanaat dönemini eğitim-öğretim faaliyetlerini yüz yüze sürdürerek sağlıkla, başarıyla tamamladık. Bu süreçte el birliği yaparsak aşamayacağımız güçlük olmadığını da hep birlikte deneyimledik. Bu anlamda tüm meslektaşlarıma, öğrencilerime ve velilerimize yürekten teşekkür ediyor, 2. kanaat dönemini de hep birlikte sağlıkla geçirmeyi temenni ediyorum” dedi.

 

Tarih : 21 Ocak 2022 Cuma 15:32

Mersin Valisi Ali İhsan Su ve İl Millî Eğitim Müdürü Adem Koca, Toroslar Kardelen Anaokulu öğrencilerinin karne sevincine ortak oldu. Vali Su, öğrencilere karnelerini ve hediyelerini verirken, Kardelen Anaokulu öğrenciler de hazırladıkları panoları sergileyip karneleri takdim ettiler. Burada konuşan Koca, “Kıymetli Meslektaşlarım, Sevgili Öğrencilerim, Değerli Velilerimiz; birçok zorluğun üstesinden gelerek 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 1. kanaat dönemini eğitim-öğretim faaliyetlerini yüz yüze sürdürerek sağlıkla, başarıyla tamamladık. Bu süreçte el birliği yaparsak aşamayacağımız güçlük olmadığını da hep birlikte deneyimledik. Bu anlamda tüm meslektaşlarıma, öğrencilerime ve velilerimize yürekten teşekkür ediyor, 2. kanaat dönemini de hep birlikte sağlıkla geçirmeyi temenni ediyorum” dedi.

“ÖĞRENCİLERİMİZ BİZİM İÇİN EN KIYMETLİ VARLIKLARDIR”

Öğrencilerin kendileri için en kıymetli varlıklar olduğunun altını çizen Koca, “Onları notlarıyla değil yüreklerinde sevgiyle, gösterdikleri emekle, gözlerindeki ışıkla değerlendiriyor, bağrımıza basıyoruz. Öğrencilerimiz tatillerini bol bol dinlenerek, oyun oynayarak, kitap okuyarak, aileleriyle ve sevdikleriyle vakit geçirerek en verimli şekilde değerlendirsinler. Onların okumaları, hayata bilinçle, bilgiyle hazırlanmaları bizlerin en büyük temennisidir. Bu temenniyle bir Kitap Toplama Kampanyası başlattığımızı tüm hayırsever vatandaşlarımıza duyurmak isterim. Vatandaşlarımız, okudukları kitapları evlerine en yakın okulumuza götürerek bağışlayabilir, öğrencilerimizin aydınlık geleceğine katkı sunabilirler. Vatandaşlarımızın okullarımıza ulaşma imkanları yoksa her ilçemizde kurmuş olduğumuz koordinasyon merkezlerimize bir telefonla ulaşabilirler. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzdeki sorumlu arkadaşlarımız, vatandaşlarımızın evlerine giderek bağışladıkları kitapları almak için her zaman hazırlar. Bizlerin tüm gayesi vatandaşlarımızla el birliği içinde evlatlarımızın daha çok kitaba ulaşabilmesini sağlamak, onların iyi eğitim almaları yanında kültürel birikimlerine de katkı sağlamaktır. Bu ara tatilde Milli Eğitim Bakanlığımız çok önemli bir çalışma daha başlattı. Öğretmen Bilişim Ağı'nı (ÖBA) kurarak öğretmenlerimizin MEBBİS ya da e-devlet şifreleriyle kolayca ulaşabileceği ve seminerlerini tamamlayabileceği bir ağ kurdu. Öğretmenlerimiz ÖBA sayesinde 9 farklı konuda kolayca eğitim alabilecek, seminerlerini tamamlayan öğretmenlerimiz MEBBİS üzerinden e-sertifikalarına sahip olabileceklerdir. Tüm meslektaşlarımı bu kıymetli eğitimlerden istifade etmeye davet ediyorum. Dinlendiğimiz ve gelişmeye devam ettiğimiz bir tatil sürecinin ardından tüm enerjimizle yeniden buluşmak üzere hepinize esenlikler ve iyi tatiller diliyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA