Bu yaz çocukların dondurmaları Mersin Büyükşehir’den


Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi, havanın ısınmasıyla birlikte çocuklara bu yaz da dondurma dağıtmaya başladı. Hafta içi her gün dağıtımlara başlayan ekipler, dönüşümlü olarak kentte mahalle mahalle gezerek çocukları dondurmayla buluşturuyor.

 

Tarih : 4 Temmuz 2022 Pazartesi 10:42

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi, bu yaz da çocuklara dondurma dağıtmaya başladı. Havanın ısınmasıyla çocuklara dondurma dağıtımına başlayan Büyükşehir, üzerinde “Vahap Amca’yla Tatlı Günler” yazılı araçlarla kentin özellikle dezavantajlı ve kırsal mahallelerini dolaşıyor.

BU YAZ DA ÇOCUKLARIN DONDURMASI BÜYÜKŞEHİR’DEN

Günlük olarak hazırlanan Tarsus’un meşhur limon dondurması tek kullanımlık kaplara konularak “Vahap Amca’yla Tatlı Günler” yazılı araçlara yerleştiriliyor. Hafta içi her gün dağıtımlara başlayan ekipler, dönüşümlü olarak kentte mahalle mahalle gezerek çocukları dondurmayla buluşturuyor. Binlerce çocuğa ulaşan dondurmalar yaz sonuna kadar Tarsus ve kent merkezinde dağıtılarak çocukların yüzünü güldürecek. Sosyal Hizmetler Dairesi’nde Aşhane Sorumlusu olarak görev yapan Bilge Küçükkubaş, “Geçen sene başladığımız “Vahap Amca’yla Tatlı Günler” projesinin ilk aşaması olan dondurma dağıtımına bu yıl da havanın ısınmasıyla ve okulların kapanmasıyla birlikte tekrar başladık. Haftanın 7 günü merkez ilçeler ve Tarsus olmak üzere Tarsus’un meşhur limonlu dondurmasını tüm çocuklarımıza ulaştırmaya devam ediyoruz.  Vahap Amca’yla Tatlı Günler projesi kapsamında çocuklarımızın yüzünü güldürmek, onları mutlu etmek amacıyla diğer projelerimizi de ilerleyen zamanlarda çocuklarımızla buluşturacağız” dedi. Oyun oynarken dondurma dağıtımını gören çocukların mutluluğu yüzlerinden okundu. Çocuklardan Ela Esmanur Temurtaş, “Bugün abiler, ablalar geldi. Bize limonlu dondurmalar dağıttılar. Tatları çok güzel” derken, Yağmur Tekkanat, “Bize limonlu dondurmalar getirdiler. Hepsine çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi. Elanur Kısa ise “Parkta oynarken dondurma dağıtmaya geldiler, biz de geldik, aldık. Tadı çok güzel” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA