Rahat tavırlarla geldi, bir dakikada 10 bin TL’lik motoru çaldı


Mersin’de bir hırsız, elini kolunu sallayarak rahat tavırlarla geldiği yerde 10 bin TL’lik motoru bir dakikada çalarak kayıplara karıştı. O anlar kameraya saniye saniye yansıdı.

 

Tarih : 4 Temmuz 2022 Pazartesi 11:55

Olay, Erdemli ilçesi Alata Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde bulunan bir petrol istasyonunun arkasında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, petrol istasyonunda çalışan Ahmet Yetkin'e ait 33 VT 639 plakalı motosiklet, park ettiği yerden çalındı. Motosikletinin çalındığını fark eden Yetkin, güvenlik kamerasını incelediğinde bir şahsın rahat tavırlarla gelerek bir süre motosikletlerin arasında bekleyip çaldığını gördü. Bunun üzerine durumu polise bildirdi. Polis, eşkali güvenlik kamerasından tespit edilen şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Olayın geçen Cumartesi akşam yaşandığını aktaran Ahmet Yetkin, "10 bin liralık motorum çalındı. Şimdi geldim ikinci el motor alıyorum. Asgari ücretle çalışıyorum, durumum gerçekten kötü. Nasıl alacağımızı düşünüyoruz kara kara. Şuan ne yapacağız, ne edeceğiz bilmiyorum. Fiyat araştırması yapıyorum" dedi. Güvenlik kamerasının hırsızlık anını görüntülediğine dikkat çeken Yetkin, "Şüpheli petrolün arka kapısından bahçeden girişten giriyor, motoru yokluyor. Ondan sonra saklanıyor, gören var mı diye. Daha sonra kimsenin görmediğini anlayınca motoru sürerek Akdeniz Lisesi'ne doğru götürüyor" ifadelerini kullandı. Polise de başvurduğunu dile getiren Yetkin, emniyet güçlerinin kısa sürede hırsızı yakalayacağına inandığını, şahsı eşkalinden tanıyanların da ihbar etmesini istedi. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA