Mersin’deki terör operasyonunda 20 kişi gözaltına alındı


Mersin’de, terör örgütünün propagandasını yaptıkları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı bulunun, aralarında Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Bedrettin Gündeş ile belediye personelinin de bulunduğu 30 kişiden 20’si gözaltına alındı.

 

Tarih : 28 Eylül 2022 Çarşamba 11:06

Haber Merkezi

Edinilen bilgiye göre, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca PKK/KCK terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde, örgütün propagandasını yaptıkları ve örgütsel bazı faaliyetlere katıldıkları iddiasıyla, 18'i Büyükşehir Belediye personeli olmak üzere 30 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Operasyon için bu sabah düğmeye basan ekipler, özel harekat ve dron desteğiyle belirlenen 30 adrese eş zamanlı operasyon yaptı. Operasyonda Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Bedrettin Gündeş'in de aralarında bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı. Şahısların adreslerinde yapılan aramalarda birçok suç unsuru ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar işlemleri yapılmak üzere emniyete götürülürken, adreslerinde bulunamayan 10 kişiyi yakalama çalışmaları devam ediyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA