Mersin Eczacı Odası başkanına saldırı


Mersin Eczacı Odası Başkanı Uzman Eczacı Özgün Sağır, darp edildi. Mersin’de mevzuata aykırı bir şekilde eczane açmak isteyen ancak dosyası reddedilen bir eczacının yakını Mersin Eczacı Oda Başkanı Özgün Sağır’ın aracının önünü keserek fiziki saldırıda bulundu.

 

Tarih : 29 Ekim 2022 Cumartesi 13:34

Haber Merkezi

Mersin Eczacı Odası Başkanı Uzman Eczacı Özgün Sağır, saldırıya uğradı. Edinilen bilgilelere göre; mevzuata aykırı bir şekilde eczane açmak isteyen ancak dosyası reddedilen bir eczacı yakını tarafından aracının önü kesilen Sağır, fiziki saldırıya uğradı. Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaparak saldırıyı kınayan Mersin Eczacı Odası Yönetimi, “Saldırıyı gerçekleştiren şahıs, mesai saati bitişi sonrası aracıyla takip ettiği Oda Başkanımızın saat 13.10 sularında aracının önünü keserek araç içinde ve dışında darp ettikten sonra çevredeki vatandaşların müdahalesiyle aracına binerek olay yerinden kaçmıştır. Yapılan saldırı sonrası emniyet birimleri ve adli mercilerce hukuki işlemler başlatılmış olup saldırgan gerekli cezayı alıncaya kadar sürecin takipçisi olacağımızın bilinmesini ve bu türden saldırıların yasalar ve mevzuat çerçevesinde yürüttüğümüz muvazaa ile mücadeleden bizi alıkoyamayacağını herkesin bilmesini isteriz. Mesleği ve meslektaşlarımızı savunmaya yönelik çalışmalarımızın karşısına çıkacak bu ve benzeri şiddet eylemlerinin, mücadelemizin meşruluğunu onaylamak ve birlikte mücadele azmimizi güçlendirmekten başka bir işlevi olmayacaktır. Mersin Eczacı Odası Başkanımız Uzm. Ecz. Özgün Sağır şahsında Odamıza yapılan saldırıyı nefretle kınıyoruz” ifadelerine yer verdi

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA