İYİ Parti Anamur’da Kahvecioğlu güven tazeledi


İYİ Parti Anamur İlçe Başkanlığına tekrar Osman Kahvecioğlu seçildi. Anamur Kaplan Düğün Salonu’nda gerçekleşen İYİ Parti 3. Olağan Kongresinde Kahvecioğlu’nun karşısına eski gençlik kolları başkanı Mesut Bal çıktı. İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu’nun diğer aday Mesut Bal’ın aldığı 141 oya karşı, 269 üstünlüğü ile sonuçlandı. 427 delegenin 15’i kongreye katılmazken iki oyda geçersiz kabul edildi.

 

Tarih : 3 Aralık 2022 Cumartesi 17:55

Hüseyin KIRKGÖZ

İYİ Parti Anamur İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresini yaptı. Osman Kahvecioğlu güven tazeleyerek, başkanlığa seçildi. Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, İyi Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, Git üyesi Mehmet Türe, CHP Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz, DP Anamur İlçe Başkanı  Murat Bozdemir, SP Anamur İlçe Başkanı Ünal Uysal, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri, Mahalle Muhtarları, ve çok sayıda parti delegesi ve  vatandaşın katılımı ile gerçekleşen kongre Divan üyelerinin belirlenmesin ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından siyasi konuşmalar gerçekleştirilirken iki liste ile seçime gidildi.    Osman Kahvecioğlu Güven Tazeledi.. Saat 17:00’de sandıkların açılmasıyla mavi listede Mesut Bal 427 delegenin 141 oyunu aldığı kongrede,  Beyaz listeyle yarışan mevcut başkan Osman Kahvecioğlu 269 oy alarak ipi göğüsleyen isim oldu. Kahvecioğlunun yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Salih Kutlu, Aziz Saydam, Cemal Barut, Meral Yalçınkaya, Ekrem Söğüt, İsmail Aydoğan, İbrahim Üzgüç, Fatma Yıldız, Fatma Küçük, Binnaz Karagöz Hanbay, Mustafa Ataş, Salahattin Kaya, Cavit Arsalan, Mehmet Ali Genç, Hacı Süleyman Torpuş, Ethem Ziya Alıçlı, Erhan Uysal, Hüseyin Ketir, Ali Arslan Karagölü, Safiye Sinanoğlu, Aysun Varlı, Osman Kadiroğlu, Nazan Malaç, Mustafa Koparan, Ali Özcan Kacabaş ve Hüseyin Şakrucu…

RAKİBİNE FARK ATTI

Adayların konuşmalarının ardından saat 17’ye kadar devam eden kongre seçimleri, İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu’nun diğer aday Mesut Bal’ın aldığı 141 oya karşı, 269 üstünlüğü ile sonuçlandı. 427 delegenin 15’i kongreye katılmazken iki oyda geçersiz kabul edildi. İl Başkanı Mehmet Dutar, seçimin ardından her iki adayı da yanına alarak, “Bu seçimin kaybedeni olmamıştır. Kazanan İYİ Parti olmuştur. Hedefimiz bundan sonra partimizi Anamur da, Mersinde ve Türkiye de birinci parti yaparak Genel Başkanımızı Başbakan yapmak olacaktır” ifadelerini kullandı.  İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu da kendisini ve ekibini tekrar göreve getiren İYİ Parti delegelerine teşekkür etti. “Bu başarı sadece Osman Kahvecioğlu’nun değil, burada bulunan herkesindir. Bu başarıyı sadece ben değil, biz elde ettik. Biz başardık. Bugün kaybeden olmadı. İyiler kazandı. İYİ Partimiz kazandı.” Diyerek herkese teşekkür etti. Emekli Müfettiş Çınar Arıkan ve Oğlu  Kayı Film sahibi Muhammet Arıkan’a Osman Kahvecioğlu ve İl Başkanı Mehmet Dutar rozet takarak İYİ Parti üyeliğini kabul ettiler.  Kongre sonunda İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu, ‘Genç Osman’ parçası eşliğinde dakikalarca omuzlarda taşındı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA