Mersinli ekran tutkunları TV+ izledi


Türkiye’nin dijital içerik platformu TV+, Kasım ayında da Mersinli ekran tutkunlarının tercihi oldu. Kasım ayında TV+’ta en çok izlenen yapımlar arasında “Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok”, “Örümcek Adam: Evden Uzakta”, “Morbius”, “Müslüm” ve “Harry Potter: Felsefe Taşı” öne çıktı. Mersin, Kasım’da en fazla TV+ izleyen ilk on şehir arasında yer aldı. Yakın zamanda platforma eklenen “Doğu” dizisi de Mersinli TV+ seyircileri tarafından ilgiyle izlendi.

 

Tarih : 8 Aralık 2022 Perşembe 14:15

Türkiye’nin dijital içerik platformu TV+’ta Kasım ayı da ekran tutkunlarının büyük ilgisiyle geçti. Mersin, Kasım’da en fazla TV+ izleyen ilk on şehir arasında yer aldı. Kasım ayında, sevilen komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol’un kendi hayat hikayesinden yola çıkarak senaryosunu ve başrolünü üstlendiği komedi dizisi ‘Doğu’ platformda yakın zamanda yayına alınan diziler arasında öne çıktı. TV+ seyircileri, platformdaki diğer içerikler gibi bu diziyi de üyelik dahilinde akıllı telefon, tablet ve Smart TV cihazlardan ve www.tvplus.com.tr adresinden izleyebiliyor.

KASIM’DA EN ÇOK İZLENEN YAPIMLAR

TV+, Kasım ayında seyircileri dünyaca ünlü yapımlarla buluşturmaya devam etti. Kasım’da en çok izlenen filmler arasında Örümcek Adam'ın gerçek kimliğinin Peter Parker olarak ortaya çıkmasından sonra gelişen olayların konu edinildiği “Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok”, arkadaşları ile gittiği okul gezisinde gizemli bir görev üstlenmek zorunda kalan Peter Parker'a odaklan “Örümcek Adam: Evden Uzakta”, hastalığına deva bulmaya çalışırken bambaşka bir varlığa dönüşen bilim insanı Dr. Michael Morbius'un hikayesini  anlatan “Morbius”, sanatçı Müslüm Gürses'in hayatını konu alan  “Müslüm” ve J.K. Rowling'in Harry Potter hakkındaki popüler çocuk romanının ilkini temel alan  “Harry Potter ve Felsefe Taşı” ilk 5’te öne çıktı.

ARALIK’TA DA DÜNYACA ÜNLÜ YAPIMLAR TV+’TA

TV+, Aralık ayında da seyircileri dünyaca ünlü yapımlarla buluşturuyor. Bu ay, “Help” filmi sadece TV+ ekranlarında yayınlanacak. Bunun yanı sıra bu ay platforma eklenecek filmler arasında “The Green Knight”, “Once Upon a Time in Hollywood”, “Penguin Bloom”, “Danger Close”, “The Circle, Papillon” ve “The Post” da var. Belgesel tarafında ise “Acid Attack” da yine ilk kez platformda izlenebilecek. Belgesel kategorisinde “Düğün (ikinci sezon), “Freddie Mercury: The Great Pretender” da bu ayki yapımlar arasında öne çıkıyor. Aralık ayında 9’u yalnızca TV+’ta olmak üzere 12 yeni dizi platformun içeriklerine ekleniyor. Bu diziler arasında “Welcome To Flatch”, “Houdini”, “Too Close”, “Manhunt: Unabomber”, “Van Der Valk”, “The Holiday” ve “The Thief, His Wife and The Canoe” yer alıyor. Bunların yanı sıra bu ay TV+’ın zengin içerikleri arasında “Witness Number 3”, “Marriage ve The Control Room” da dikkat çekiyor.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA