TDP: “Amerika’dan akıl almaya ihtiyacımız yok”


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösteren Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkan Yardımcısı Aziz Murat Hatipağaoğlu, “Türkiye’mizi iyi bilen, Türkiye’mizde bizimle beraber hareket edecek, katkı sunacak bilim insanlarımızla beraberiz. Bizim yurt dışından, Amerika’dan herhangi akıl almaya ihtiyacımız yok” dedi.

 

Tarih : 8 Aralık 2022 Perşembe 14:54

Hüseyin KIRKGÖZ

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Mersin’e gelen Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aziz Murat Hatipağaoğlu, kent basınıyla bir araya geldi. TBMM’de AK Partili Zafer Işık’ın saldırısına uğrayan İYİ Partili Hüseyin Örs’e geçmiş olsun dileklerinde bulunan Hatipağaoğlu, "2 gündür üzücü olaylarla karşı karşıyayız. İYİ Parti Trabzon milletvekili Hüseyin Örs'ün bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum. Meclis'imizde hiç istemediğimiz, arzu etmediğimiz görüntüleri görüyoruz. Uzun zamandır böyle bir şey olmuyordu. Bu konular bizi üzüyor. Bu kavgaların son bulmasını arzu ediyoruz. Türkiye'de siyasetin dilini, üslubunu değiştirmek için parti kurduk. Maalesef dün Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'a karşı bir bıçaklı saldırı oldu. Kendilerine acil şifalar diyorum. Olayın arkasında ne olduğu çözülmeli” ifadelerini kullandı.

“KENDİ BİLİM İNSANLARIMIZLA YOL YÜRÜYECEĞİZ”

Türkiye Değişim Partisi olarak önceliklerinin enflasyonla mücadele olduğunu kaydeden Hatipağaoğlu, “Bu nedenle hazırladığımız Varlık ve Bereket Ekonomisi Programı'nı vatandaşlarımıza açıkladık. Bu çalışmalarımızı kendi kaynaklarımızla, kendi bilim insanlarımızla yapıyoruz. Türkiye'mizi iyi bilen, Türkiye'mizde bizimle beraber hareket edecek, katkı sunacak bilim insanlarımızla beraberiz. Bizim yurt dışından, Amerika'dan herhangi akıl almaya ihtiyacımız yok. Türkiye Değişim Partisi olarak bizim önceliğimiz kendi bilgimizle, deneyimimizle, kendi çözümümüzü ortaya koymaktır. Bunun için yollardayız” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA