Tarsuslulardan Başkan Bozdoğan’a teşekkür


Tarsus halkı iftarın ilk günü, Tarsus Belediyesi’nin Ramazan Ayı boyunca 210 gram ekmeği 1 TL’den vatandaşlara sunması üzerine Belediye Ekmek Fırını’na yoğun ilgi gösterdi. İftara saatler kala fırında uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, hijyenik koşullarda üretilen Türkiye’nin en ucuz ekmek hizmeti için Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür etti.

 

Tarih : 24 Mart 2023 Cuma 13:12

Haber Merkezi

Ramazan Ayı sebebiyle vatandaşlara destek olmak için harekete geçen Tarsus Belediyesi, Türkiye’nin en uygun fiyatlı ekmeğini Belediye Halk Ekmek Fırını’nda vatandaşlara sunmaya başladı. Artan maliyetlere rağmen Ramazan Ayı boyunca ekmeğin 1 TL olduğunu duyan vatandaşlar, iftara saatler kala fırında uzun kuyruklar oluşturdu. Askıda ekmek kampanyasının da devam ettiği Belediye Ekmek Fırını’nda dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için binlerce ekmek bağışı gerçekleştirildi. Tarsus Belediyesi tarafından başlatılan bu kampanya ile her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerin yüzü güldü. Ramazan Ayı’nın ilk gününde ekmek alan her vatandaşa aynı zamanda pirinç dağıtımı da gerçekleştirildi. Hijyenik, sağlıklı, lezzetli ve ucuz ekmeğiyle yılın her günü Tarsusluların sofralarına konuk olan Halk Ekmek Fırını, Ramazan Ayı’nda da ürettiği Türkiye’nin en ucuz ekmeği ile iftar sofrasının vazgeçilmezi oldu.

“TÜRKİYE’NİN EN UYGUN EKMEĞİNİ SOFRAMIZA ALMAK İÇİN GELDİK”

Uygun fiyatlı ve hijyenik ekmeklere ulaştıkları için memnuniyetini dile getiren vatandaş,” Normalde ekmek fiyatları her yerde çok pahalı, biz Türkiye’nin en uygun ekmeğini soframıza almak için geldik. Her yer çok pahalı ama Tarsus’ta ekmek sorunu yaşamıyoruz.  Bu hizmet çok kıymetli her şey için Başkanımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Ekmeği yalnızca Halk Ekmek Fırını’ndan aldıklarını belirten vatandaş, “Belediyemizin hizmetlerinden memnunuz. Ramazan’ın bereketi Tarsus’ta her geçen gün artıyor. Ben her gün Mithatpaşa Mahallesi’nden buraya geliyorum çünkü ekmeğin kalitesinden memnunuz. Her yere çok güven olmuyor. Belediyemiz bize o konuda büyük güvence sağlıyor. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Askıda ekmek kampanyasının önemine değinen vatandaş, “Ramazan’da ekmeğin 1 TL olması bizleri çok mutlu etti. Normalde de zaten uygun alabiliyorduk şimdi daha uygun alıyoruz. İkinci ekmek fırını da açılıyor şimdi. Ayrıca askıda ekmek fabrikası ile askıya ekmek bırakabiliyor ve Ramazan’da evine ekmek götüremeyen halka da destek olabiliyoruz. Bu nimet çok kıymetli.” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA