Anamur’da transfer otobüsü kundaklandı


Mersin’in Anamur ilçesinde bir turizm şirketine ait transfer aracı kundaklandı. Edinilen bilgiye göre, Kaş Tour firmasına ait transfer minibüsü, Saray mahallesi 201. sokaktaki işyerinin önünde sabaha karşı kimliği belirsiz bir kişi tarafından kundaklandı.

 

Tarih : 24 Mart 2023 Cuma 13:27

Hüseyin KIRKGÖZ

Etraftaki vatandaşların haber vermesi üzerine gelen itfaiye ekibi, aracın ön tarafındaki alevleri kısa sürede söndürdü. Araçta maddi hasar meydana geldi. Kaş Tour firması sahibi Hüseyin Kaş, olay anında kendisinin işyerinde bulunmadığını belirterek, daha önce de kundaklama olayları yaşadıklarını söyledi. Kendisinin kimseyle bir husumeti bulunmadığını belirten Kaş, “Biz hem öğrenci servisi hem de havaalanı transfer hizmetleri veriyoruz. Halkımıza kaliteli hizmet vermekten başka bir derdimiz yok. Daha önce de bu saldırılara maruz kaldık ama halkımızın desteğiyle ayaktayız. Araç kundaklamakla bizi yıkacağını zannedenler yanılır. Çünkü bizim arkamızda Anamur halkı var. Hizmetimizi sürdüreceğiz” dedi. Daha önceki kundaklamaların aydınlatılamadığını vurgulayan Kaş, “Bu saldırının görüntüleri mevcut. Adli makamlardan ve emniyete ileteceğiz. Olayın en kısa sürede aydınlatılmasını talep ediyoruz” diye konuştu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAŞ TOUR’A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Öte yandan AK Parti Anamur İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Tuna ve Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir, Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Fatih Şen, Kaş Tour firma sahibi Hüseyin Kaş’a geçmiş olsun dileğinde bulunarak, olayın aydınlatılmasını istediler. Ziyarette açıklama yapan AK Parti Anamur İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz, “Herkes ekmek derdinde, kolay kazanılan bir şey yok. Firmaların rekabeti insana hizmet, daha modelli araçlar, ilgi alakayla olmalıdır. Ama aracın üzerine benzin döküp yakmak, yakan kardeşime de söylüyorum, bu işlerle toplumda bir birey olunmaz. İlerleyen yaşlarda bunun pişmanlığı yaşanır. Bu olayın sadece firmaya değil sigortayla ilgili olarak devlete de zararı var. Hüseyin Bey’e geçmiş olsun diyorum. Daha önce de böyle olaylar yaşandı. Emniyet güçleri bu olayı aydınlatmak üzere çalışıyor. İlçemizde bir daha böyle bir olayın yaşanmamasını diliyorum” dedi.

TUNA; “OLAY AYDINLATILMALI”

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Tuna da bu tür olayların Anamur’a zarar verdiğini belirterek, “Böyle olayları hep birlikte lanetlemeliyiz. Bunları yapanların toplumda yeri olmaması lazım. Emniyet olayı aydınlatmak üzere çalışıyor. İnşallah en kısa sürede aydınlatılır, arkasında birisi varsa da ortaya çıkar. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi. Anamur Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir ise “Bu araçlar kooperatifimizden çekilen krediyle alındı ve ödemeleri devam ediyor. Bu çok üzücü bir durum. Geçmiş olsun diyoruz ve faillerinin bir an önce bulunmasını istiyoruz. Bulunsun ki bir daha kimse buna cesaret edemesin. Bu tür olaylar ilçemizin imajına zarar veriyor. Geçmiş olsun diyoruz ve bunun son olmasını diliyoruz” diye konuştu. Firma sahibi Hüseyin Kaş, verilen desteğe teşekkür ederek, “İşimize konsantre olmuşken, çalışıyorken beklemediğimiz bir olayla karşılaştık. Çok üzüntülüyüz. Sabah saatinde hava aydınlanıyorken sokakta insanlar varken kamera kayıttayken bir kişi araç yakmaya geliyorsa bizim can güvenlimiz de tehlikededir. Bugün buraya bize destek için gelen başkanlarımıza, arkadaşlarımıza ve bize geçmiş olsun dileklerini ileten Anamur halkına teşekkür ederiz. Onların desteği bize güç katıyor” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA