Mut İdman Yurdu’ndan hakem tepkisi


Mersin Süper Amatör Lig’de (SAL) Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkmak için Play-Off oynamaya hak kazanan Mut İdman Yurdu Belediyespor’da hakemlere büyük tepki var. Son oynanan Mersin FK maçındaki hakem hatalarına isyan eden Kulüp Başkanı Mustafa Keskin Çavuşoğlu, “bizleri Salak Geri zekalı görmeniz bizleri üzdü açıkçası ama Bu Pla-offlar böyle bitmez herkes haddini yerini bilecek elini vicdanına koyacak. Ayıp oluyor Ayıp Oluyor. Bu işin Vebali var bu ilçenin Hakkını kimseye Yedirtmem bunu buralara laf olsun diye şov olsun diye yazmıyorum diğer kalan maçlarda hepimiz izleyip göreceğiz” dedi.

 

Tarih : 7 Nisan 2023 Cuma 11:50

Neşet TORUN

Mersin Süper Amatör Lig’de (SAL) Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkmak için Play-Off oynamaya hak kazanan Mut İdman Yurdu Belediyespor (MİY), Play-Off’un dördüncü maçında Mersin FK’yı 2-0 mağlup etmeyi başardı. Puanını 7’ye çıkaran Mut temsilcisi, lider Camspor ile puan farkını 1’e düşürdü. Hakem kararlarının sıkça tartışıldığı ve deyim yerindeyse sinir harbi şeklinde geçen karşılaşmada, sarı ve kırmızı kartlar havada uçuştu. MİY, Play-Off’taki beşinci maçında, deplasmanda Erdemli Belediyespor’a konuk olacak. Hafta sonunda yapılacak karşılaşma, Erdemli Kayacı Sahasında, saat 15.00’te başlayacak.

“LOBİMİZ YOK DİYE BİZİ EZİYORLAR”

Mersin FK maçındaki hakem hatalarına tepki gösteren MİY Kulüp Başkanı Mustafa Keskin Çavuşoğlu, “Play-Off’ta 4.maçımızı oynadık 3 puanı bileğimizin hakkıyla aldık. Ne Şans bizden yana Ne Mersin bizden yana Ne basın bizden yana ne Hakemler bizden yana ne kurallar bizden yana ne Mersin protokol bizden yana… Her maç Kırmızı kartlar kesin hazırlanmış hareketler oyunu germe gibi her şey planlanmış Kırmızı kartlık pozisyonları karşı rakibin yönetimine hocasına bile sence doğrumu hocam diye sorduğum da aldığım cevap lobin olmadığı ortada manevi olarak zayıfsın başkanım kartı geçtik penaltını bile vermedi cevabı alıyorum. Bunu rakiplerim söylüyor merak eden varsa da özelden arayın isimlerini de vereyim. Ben ve Yönetimim bu işlere 7 ay ara verdikten sonra sanki art niyetli ağabeyiler çoğalmış gibi hissediyorum” dedi.

“KİMSEYE HAKKIMIZI YEDİRMEYİZ”

Rakip takımın gol atması için maçın çok fazla uzatıldığını iddia eden Çavuşoğlu, “4. Maçımız susuyorum sahada cevabımızı verelim diyoruz ama olmuyor dakika 94 olmuş normal süreden 4 dakika geçmiş tekrar 15 dakika daha uzatma verilmesi nasıl bir beyin, amacın ne? Sahada ayağı kırılan olaylar oluyor ambulansla oyuncular götürülüyor. En fazla 8-10 dakika veriliyor. Bunları yıllardır yaşıyoruz biz bu işe geçen hafta başlamadık kırmızı kartı verdiniz hocamız yanına gitti ‘Neden kırmızı verdin ne gereği vardı?’ diye sadece sordu ona da kırmızı verdiniz takımı hem hocasız hem eksik bırakıp 20 dakika da uzatma verdiniz rakip golü atsın diye… Onlar da atamadı neredeyse bir ilk yarı daha oynatalım diyecektiniz bu kadar bizleri Salak Geri zekalı görmeniz bizleri üzdü açıkçası ama Bu Pla-offlar böyle bitmez herkes haddini yerini bilecek elini vicdanına koyacak. Ayıp oluyor Ayıp Oluyor.  Bu işin Vebali var bu ilçenin Hakkını kimseye Yedirtmem bunu buralara laf olsun diye şov olsun diye yazmıyorum diğer kalan maçlarda hepimiz izleyip göreceğiz herkes evine helal ekmek götürmesini tavsiye ediyorum bu çocuklar halı saha turnuvası oynamıyorlar ne oyuncularımın emeklerini nede ilçemizin yaz kış işini bırakıp gelen taraftarlarımızın  kimseye hakkını yedirtmeyiz” şeklinde konuştu.

ÇALIKIŞU: “HAKEM HATALARI HER YERDE”

 

Mut İdman Yurdu Teknik Direktörü Onur Çalıkuşu ise, “Şampiyonluk için bir maçı daha kazandık. Bizim için önemliydi. Cumartesi oynadığımız evimizdeki Mezitli maçında 2-0 kazanmıştık. Hemen akabinde bugün Çarşamba, Mersin FK güçlü bir ekip. Bunu da 2-0’la geçtik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Eksik kalmamıza rağmen karakterlerini sahaya koydular, müthiş mücadele ettiler. Bu galibiyetimiz taraftarlarımıza armağan olsun. İnşallah bu yolun sonu şampiyonluk olur. Hakem kararlarında biz ne söylersek söyleyelim, değişen bir şey olmuyor. Kameralar kayıtta olmadığı için maalesef böyle sıkıntılar oluyor. Sadece bu müsabaka için söylemiyorum, her yerde bu böyle. Hali hazırda zaten büyük Süper Ligde de hakem hataları oluyor. Maalesef futbolda bunlar var, yapacak bir şeyimiz yok. En asgariye düşürebildiğimiz kadar düşüreceğiz yani” dedi.  Kırmızı kart gördüğü pozisyonla ilgili de konuşan Çalıkuşu, “Çizgiye bastığım için ihraç ettiğini söyledi. Demek ki kural böyleymiş. Ben ilk defa böyle bir kuraldan dolayı atıldım. Yapacak bir şeyimiz yok. Disiplin Kuruluna sevk edileceğiz. Biz de karşılığında bir savunma yazacağız. İnşallah hafif bir cezayla atlatırız, diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA