Tarsus TSO Haziran Ayı Meclis Toplantısı yapıldı


Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Haziran ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı’nın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, iş dünyası ve sektörlerdeki mevcut durum değerlendirildi.

 

Tarih : 22 Haziran 2023 Perşembe 12:28

Haber Merkezi

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Haziran Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı başkanlığında yapılan toplantıda gündem konuları, aylık ve dönemsel faaliyetler ile hedefler konusunda Meclis üyeleri bilgilendirildi. Daha sonra serbest kürsüde kendi sektörleriyle ilgili mevcut durumlarını paylaşan üyeler çeşitli konularda görüş ve beklentilerini dile getirerek, karşılıklı istişarede bulundular. Ayrıca Tarsus’un yeni dönemdeki fırsatlarının sektörlere yansımasını değerlendirdiler. Toplantıda Tarsus TSO’nun 2023-2026 Stratejik Planı da gündem konuları arasında yer aldı. Yapılan kapsamlı sunum ile Odanın 4 yıllık dönemini kapsayan amaç ve stratejileri, vizyon ve misyonu gözden geçirilerek Meclis üyelerinin öneri ve görüşüne sunuldu. Ayrıca paydaş beklentileri analizi sunularak risk, fırsat ve tehdit unsuru faktörler değerlendirildi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA