Kargoyla uyuşturucu sevkiyatı polise takıldı


Mersin’de kargoyla uyuşturucu ticareti yapmaya çalışan şüpheliler film gibi operasyonla suçüstü yakalandı, 3 kilogram sıvı metamfetamin ele geçirildi.

 

Tarih : 14 Temmuz 2023 Cuma 11:08

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde yaptığı çalışmalarda, Mersin'e doğu illerinden kargo yöntemi kullanılarak sıvı metamfetamin uyuşturucu madde geleceğinin bilgisine ulaştı. Bunun üzerine çalışmalarını derinleştiren ekipler, uyuşturucunun Mersin'e geldiğini, kargo toplama merkezinde beklediğini tespit etti. Kargonun bulunduğu bölgede sivil ekiplerle önlem alan polis, şüpheli M.Ş.Y. ve Ö.P.'nin paketi alıp, biraz ilerlemesinin ardından film gibi gerçekleştirdiği operasyonla şahısları yakaladı. Şahısların paketinde yapılan incelemede 3 kilogram sıvı metamfetamin ele geçirildi. Ayrıca olayla bağlantısı olan S.Y. isimli şüpheli de ekipler tarafından gözaltına alındı. 3 şüpheli ifadeleri alınmak için emniyete götürüldü.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA