Silifke, evinde kayıp!


TFF 3. Lig 2. Grup’ta sezonun ilk maçında Pazarspor’u deplasman da 1-0 yenen Silifke Belediyespor, Silifke Şehir Stadında seyircisiz oynanan karşılaşmada Turgutluspor’a 2-1 mağlup olurken taraftarlarını üzdü. Geçen sezon 3. Lige yükselme playoff final maçında Anamur Belediyespor maçında yaşanan olaylardan dolayı karşılaşma seyircisiz oynandı.

 

Tarih : 18 Eylül 2023 Pazartesi 11:01

Silifke Şehir Stadında oynanan karşılaşmaya Silifke Belediyespor, Rasim, Suat, Cenk, Tolga, İbrahim, Aygün, Erhan, Ahmet, Anıl, Furkan, Yiğit11’i çıkarken, Silifke Belediyespor’un golünü 46. dakika da Ali Helvacı attı.

MAĞLUP OLDUĞUMUZ İÇİN ÜZGÜNÜZ

Kendi sahalarında mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “Ligin ilk maçında galip gelmiştik. Bu maçta da iyi mücadele etmemize rağmen, şanssız gol yedik ve sahadan yenilgi ile ayrıldık. Lig maratonu uzun, inşallah daha başarılı maçlar çıkaracağız. Takımımıza güveniyorum. Stadyum çevrelerinden bizleri destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ederim.” dedi.

ÇIKARMAMIZ GEREKEN DERSLER VAR

Oyun genelinde üstün olan taraf kendilerinin olduğunu belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Seyircisiz oynadığımız Turgutluspor karşısında oyuna iyi başladık, yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. İlk yarı da kalemizde golü gördük. 2. yarıya değişikliklerle başladık ve takımımız beraberlik golünü attı. 2. Yarıda da baskımızı arttırdık ama bireysel hatalardan kendi kalemizde golü gördük. 2. Maçımızdan sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Lig uzun bir yol, bu maçtan da gerekli dersleri çıkarıp, haftaya deplasmanda oynayacağımız Batman Petrolspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Bizlere maddi manevi destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

TARAFTARLAR APARTMAN ÇATILARINDAN İZLEDİ

Seyircisiz oynanan Silifke Belediyespor Turgutluspor maçında taraftarlar Silifke Şehir Stadı etrafında bulunan apartmanalrın, evlerin çatılarına çıkarak maçta destek verdiler.

SİLİFKE, BATMAN DEPLASMANINDA

Silifke Belediyespor ligin 3. maçında Cumartesi günü saat 19:00’da deplasmanda Batmanspor ile 3 puan mücadelesine çıkacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA