Hareketlilik Haftası doğa yürüyüşü ile başladı


Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesinin Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri, Toroslar’ın tabiat harikası bölgelerinden biri olan Güzelyayla Mahallesi’nde düzenlenen doğa yürüyüşü ile başladı. Vatandaşları sağlıklı ve hareketli yaşama teşvik etmek için gerçekleştirilen yürüyüşe, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da katıldı. Başkan Yılmaz; sporcu çocuklar, gençler, özel bireyler ve hemşehrileriyle birlikte Toroslar’ın eşsiz manzarası ve doğal güzellikleri eşliğinde sağlık için adım attı.

 

Tarih : 18 Eylül 2023 Pazartesi 11:32

Haber Merkezi

Yürüyüş için Toroslar Belediyesi tarafından ilçe merkezinde üç noktadan servis kaldırıldı. MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız, Toroslar Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Tugay, Belediye Meclis Üyeleri, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın eşi Meltem Yılmaz, Doğa Spor Kulüpleri Üyeleri ve AKUT Mersin ekibi de yürüyüşte yerini aldı. Başkan Yılmaz ile birlikte yürüyüşün ve temiz havanın tadını çıkaran çocuklar ve gençler, yürüyüş parkurunda hep bir ağızdan İzmir Marşı’nı okudu.

BAŞKAN YILMAZ’A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a, yürüyüş sırasında sürpriz bir kutlama yapıldı. Yürüyüşe katılan sporcu çocuklar, Başkan Yılmaz’ın doğum gününü kutladı. Çocuklar ile birlikte pasta kesen Başkan Yılmaz ise yapılan kutlamanın kendisini duygulandırdığnı ifade ederek teşekkür etti. Her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan ve bu yılki teması; “Şehrini Keşfet, Gelecek Enerjini Koru” olarak belirlenen Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Toroslar Belediyesi olarak çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Enerjimiz yüksek. Çevremiz, sağlığımız ve geleceğimiz için biz de varız. Sporu ve hareketi hayatımızdan eksik etmeyelim” dedi. Başkan Yılmaz, doğa yürüyüşüne katılan 7’dan 70’e herkese teşekkür ederek; “Gelecek nesillere daha sağlıklı bir çevre bırakmak ve hareketli yaşama farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlediğimiz doğa yürüyüşümüze katılan herkese teşekkür ederim. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar amacımız, insanları sağlıklı yaşama ve spora yönlendirmek oldu. 4 yıldır katılım gösterdiğimiz Avrupa Hareketlilik Haftası’nı bu yıl da düzenlediğimiz pek çok renkli aktiviteyle taçlandıracağız” şeklinde konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA