Hiç kimse halinden memnun değil!


Ülkede hiç kimsenin halinden memnun olmadığını iddia eden İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “Memlekette hiç kimse hayatından memnun değil. Sabit gelirli işçi memur emekli aldığı maaşın enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında zam yapıldığı ilk ayda eridiğini söylüyor. Üretici ürettiği ürünün karşılığını alamadığını söylüyor. Mazot gübre ilaç tohum ve yem fiyatları almış başını gitmiş. Allah sonunu hayretsin. Bu gidiş gidiş değil. Ortalık Kel Ali’nin bağına dönmüş. Ortalık yangın yeri. Ülkeyi yönetenler hala Millete maval anlatıyor” dedi.

 

Tarih : 18 Eylül 2023 Pazartesi 13:40

Necdet TAŞ

Sosyal medya hesabından gündemi değerlendiren İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “Memlekette hiç kimse hayatından memnun değil. Sabit gelirli işçi memur emekli aldığı maaşın enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında zam yapıldığı ilk ayda eridiğini söylüyor. Üretici ürettiği ürünün karşılığını alamadığını söylüyor. Mazot gübre ilaç tohum ve yem fiyatları almış başını gitmiş. Buna karşılık ürünler tarlada ya da ağılda iken para etmiyor ama manavda, kasapta, markette ateş pahası. Nasıl bir memleketse, üreten, emek veren ettiği masrafın karşılığını alamıyor, tüketen bu ürünleri alamıyor ya da almakta zorlanıyor” ifadelerini kullandı.

“BU GİDİŞ GİDİŞ DEĞİL”

“Bu çarpık düzenden memnun olan kim? Aracılar… Yani herkes aracılara çalışıyor. Hiç bir kontrol mekanizması yok. Bu düzen, altta kalanın canı çıksın düzeni… Bu düzen sürdürülebilir değil. Bu düzen böyle gitmez. Ancak Ülkeyi yönetenler sırça köşklerde yaşarken hallerinden gayet memnun. Nasıl olsa, bu Millet her hal ve şartta bizim söylediklerimize inanıyor, bize oy veriyor diyerek bu çarpık yapıyı değiştirmeye yönelik doğru dürüst hiç bir adım atmıyor” diye konuşan Kocamaz, değerlendirmelerini şöyle sürdürdü: “Ara sıra kükrüyor, adım atıyormuş gibi yapıyor o kadar. Allah sonunu hayretsin. Bu gidiş gidiş değil. Ortalık Kel Ali’nin bağına dönmüş. Ortalık yangın yeri. Ülkeyi yönetenler hala Millete maval anlatıyor. Ve bu şartlarda, bu yanlış gidişe neşter vurmak, çözüm üretmek yerine, millet nasıl olsa bize oy veriyor diyerek,2024 Martında yapılacak yerel seçimle ilgili hesaplar yapıyor. Bu kadar pişkinliğe de pes doğrusu. Tabi ki bu işi çözmesi gereken Milletin ta kendisi. Zira 14 ve 28 Mayıs’ta bunları yaşadı. Verilen tüm vaatler boş çıktı. 2024 Martı için verilecek sözler de boş çıkacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Benden söylemesi…”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA