Akdeniz’de tonlarca moloz ve evsel atık toplanıyor


Akdeniz Belediyesi, vatandaşların temiz ve sağlıklı çevre hakkını korumak amacıyla gece-gündüz demeden hizmet veriyor. Sokak ve boş arazilere dökülen tonlarca molozu ve çeşitli evsel atıkları toplayan ekipler, çöp konteynırlarını da ilaçlı su ile yıkayıp koku ve kötü görüntüyü ortadan kaldırıyor.

 

Tarih : 16 Kasım 2023 Perşembe 10:30

Haber Merkezi

Halk sağlığının korunması ve sürdürülmesi amacıyla çalışmalarını 7/24 esasına göre aralıksız sürdüren Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı 65 mahallenin cadde ve sokaklarında iş makineleri desteğiyle her gün tonlarca çöp ve atığı toplayıp şehir merkezinden uzaklaştırıyor.  Ekipler ayrıca; kent sakinlerine temiz ve sağlıklı bir çevre sağlamak amacıyla da vatandaşlar tarafından sokak veya boş arazilere dökülen tonlarca molozu ve çeşitli evsel atıkları kepçe ve kamyon yardımıyla toplayıp görüntü kirliliğinin önüne geçiyor.  Hazırladıkları plan ve program kapsamında Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, 65 mahalledeki binlerce çöp konteynırının yıkama ve dezenfekte işlemini de aralıksız sürdürüyor. Zaman içinde zarar gören, ömrünü tamamlayan konteynırlar da ekiplerce yenilenip tekrar hizmete sunuluyor veya yenisiyle değiştiriliyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA