Mersinli sporcuların bocce başarısı


Dünya Kadınlar ve Karışık Bocce (Volo) Şampiyonasında Türkiye’yi temsil eden Mersinli sporcular Mehmet Can Yakın ve Ayşenur Barış, takım halinde katıldıkları organizasyonda dünya ikincisi oldular.

 

Tarih : 16 Kasım 2023 Perşembe 11:14

Fransa'nın Rumilly kentinde 8-11 Kasım tarihlerinde düzenlenen şampiyonada, basamak disiplininde İnci Ece Öztürk altın madalyanın sahibi olurken, altın nokta kadınlarda ise Buket Öztürk gümüş madalya kazandı. Röle-Miks disiplininde Mehmet Can Yakın-İnci Ece Öztürk, Geleneksel Çiftler kategorisinde ise Ayşenur Barış-Emine Dursun takımları da ikincilik elde etti.

“HAYALLERİMDEN BİRİNİ GERÇEKLEŞTİRDİM”

Şampiyonada Türkiye 1 altın, 3 gümüş madalya ile genel klasmanda Hırvatistan'ın ardından ikinci sırayı aldı. Sosyal medya hesabından dünya ikinciliği sonrasında açıklama yayınlayan Mersinli sporcu Mehmet Can Yakın, "Hayallerimden birinin daha gerçekleşmesinin gururunu yaşıyorum. 10 gün boyunca harika bir takım olduğumuz için takım arkadaşım İnci Ece Öztürk'e ve tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Başta Milli Takım antrenörümüz olan Yılmaz Güzelocak hocam ve kendi antrenörüm Niyazi Kutlay olmak üzere emeği olan tüm herkese teşekkürlerimi sunarım" ifadelerini kullandı. (iha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA