Kocamaz; “Artık CHP ve Cumhur İttifakı düşünsün”


İYİ Parti’nin yerel seçimlere ittifaksız girme kararının ardından İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz açıklamalarda bulundu. İYİ Partili Kocamaz, “Bu karar kesindir, bu günden itibaren tartışılmasına da gerek yoktur. GİK’te alınan bu karar doğru bir karardır. Bu kararla, Cumhur ittifakı tarafından, üzerimize atılan bu iftiranın nasıl bir yalan ve gerçek dışı olduğu herkese bir kez daha hatırlatılmış, bu kararla adeta Cumhur ittifakının elinden oyuncağı alınmıştır. Şimdi, bölücülerle arasına mesafe koyamayan CHP ve bize bu iftirayı atan Cumhur ittifakı düşünsün” dedi.

 

Tarih : 5 Aralık 2023 Salı 15:55

Necdet TAŞ

 

İYİ Parti’nin yerel seçimlere ittifaksız girme kararının ardından İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz açıklamalarda bulundu. İYİ Partili Kocamaz, “Bu karar kesindir, bu günden itibaren tartışılmasına da gerek yoktur! Alınan bu kararın Vatanımıza, Milletimize, Partimize ve Partililerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

“CHP BÖLÜCÜLERLE İŞBİRLİĞİ YAPIYOR”

 

Mayıs ayında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim süreçlerinde Cumhur ittifakı tarafından Türk milliyetçilerine iftiralar atıldığını iddia eden Kocamaz, “Sırf CHP ile ittifak yaptığımız için bizi teröristlerle iş birliği yapmakla suçladılar. Kul hakkına girdiler! Günahımızı aldılar! Bir ölçüde de başarılı oldular! Bunun nedeni, Kılıçdaroğlu ve onun yönetimindeki CHP’nin bölücü örgütün siyasi temsilcileri ile arasına mesafe koyamaması, hapisteki Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş’a selam yollamasıydı. Genel Başkanları değişti. Özgür Özel geldi. Değişen bir şey de olmadı! Kafa aynı kafa. Zihniyet aynı zihniyet! Bölücülere şirin görünebilmek için Özgür Özel de aynı kişi ve aynı mahfillere selam yollamaya devam ediyor! Etnik ve bölücü ifadeleri kaşıyor! Önünü arkasını düşünmeden ve her türlü yetkili mevkilere gelmelerine, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı yapmalarına ve bundan hiçbir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının rahatsızlık duymamasına rağmen, sorumsuzca davranarak ‘Kürtlerin eşit vatandaşlar olmadığını’ söyleyebiliyor! Bölücülüğe çanak tutup, onlara destek verebiliyor! Oysa bizim Kürt kökenli vatandaşlarımızla hiçbir problemimiz yok. Olamaz da! Ama bölücülük ve bölücülerle problemimiz var! Her daim de olacak!” ifadelerini kullandı.

 

“ALINAN KARAR DOĞRU”

 

İYİ Parti GİK’te alınan bu kararın doğru bir karar olduğunun altını çizen Kocamaz, “Bu kararla, Cumhur ittifakı tarafından, üzerimize atılan bu iftiranın nasıl bir yalan ve gerçek dışı olduğu herkese bir kez daha hatırlatılmış, bu kararla adeta Cumhur ittifakının elinden oyuncağı alınmıştır. Şimdi, bölücülerle arasına mesafe koyamayan CHP ve bize bu iftirayı atan Cumhur ittifakı düşünsün. Bütün bu nedenlerle, GİK’in aldığı bu karar, Vatanını ve Milletini seven, Milletimizin birlik ve beraberliğinden, Vatanımızın bölünmez bütünlüğünden yana tavır koyan herkes tarafından desteklenmelidir. herkes tarafından desteklenmelidir. öyle inanıyorum ki, Yüce Türk Milleti alınan bu kararın, ne kadar Millet menfaatine bir karar olduğunu anlayacak, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de Vatan Millet ve Bayrak için kimlerle ve nasıl bir mücadele verdiğini elbette bir gün tarih yazacaktır. Bugün Ülkesini ve Milletini seven herkese, özellikle de Biz İYİ Partililere düşen görev çok çalışmak, Milletimize kendimizi ve alınan bu kararı ve nedenlerini iyi anlatabilmek, başarılı olmak ve mutlaka hedefe ulaşmaktır” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA