CHP’li Tuncer, “Birlikte çözüm üreteceğiz”


CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, yerel yönetim anlayışlarının katılım, uzlaşı ve işbirliği olduğuna vurgu yaparak, “Sorunları, yurttaşların katılımını sağlayarak; birlikte çözüm üreteceğiz” dedi.

 

Tarih : 26 Mart 2024 Salı 11:54

Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin milletvekilleri Gülcan Kış ve Talat Dinçer, CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz ile birlikte Mezitli Esnaf Kredi Kooperatifini ziyaret etti. 75. Yıl Mahallesi ve Merkez Mahallesi’nde de pazar yerlerini ziyaret eden Tuncer, hem esnafı, hem de mahalle sakinlerini dinledi. Cumhuriyet Mahallesi’nde de vatandaşlarla bir araya gelen Tuncer, Mezitli’mizin unutulan mahallelerinin önemli konularını konuştu, projelerini anlattı. Tuncer, toplumun nabzını tutmak için sahada olmaya devam edeceklerini söyledi. Katılım, uzlaşı ve işbirliğinin yerel yönetim anlayışlarının temeli olduğuna işaret eden Tuncer, şöyle devam etti: “Hem Büyükşehir hem de Mezitli Belediyesi olarak, esnafımıza sağlam bir destek sözü veriyoruz. Çünkü güçlü bir esnaf, güçlü bir toplum demektir. Sorunları, yurttaşların katılımını sağlayarak; birlikte çözüm üreteceğiz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA