MEÜ’den büyük başarı!


Mersin Üniversitesi (MEÜ) Eğitim, Mimarlık, Eczacılık, Fen, Mühendislik ve Tıp Fakülteleri ile İçel Sağlık Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından hazırlanan 18 proje, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.

 

Tarih : 28 Mart 2024 Perşembe 10:34

Haber Merkezi

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı ve 2209-B Üniversite Öğrencilerini Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği 2023 yılı ikinci dönem sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre Mersin Üniversitesi (MEÜ) Eğitim, Mimarlık, Eczacılık, Fen, Mühendislik ve Tıp Fakülteleri ile İçel Sağlık Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından hazırlanan 18 proje, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.

“100 BİN TL DESTEK VERECEĞİZ”

Öğrencileri ve danışman akademisyenleri elde ettikleri başarı için tebrik eden Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, “Öğrencilerimizin lisans dönemlerinde proje çalışmaları içerisine girmesi ve bu projeleriyle de TÜBİTAK’tan destek almaları bizler için gurur verici. Araştırma Üniversitesi olma hedefli ve öğrenci odaklı bir üniversite olarak bizler de öğrencilerimiz ile akademik personelimize gerçekleştirecekleri tüm çalışmalarda destek olmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda 2025 yılından itibaren TÜBİTAK’tan 10 ve üzeri ön lisans ve lisans öğrenci projesi desteği alan birimlerimize 100 bin TL destek vereceğiz. Bu vesileyle, başta öğrencilerimiz olmak üzere kendilerini proje hazırlama süreçlerinde destekleyen ve danışmanlık yapan öğretim elemanlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA