MHP VE AKP’NİN KALELERİNİ YIKTI!


Mersin’de yerel seçimlerin sonucunun yankıları sürüyor. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde rakibi Cumhur İttifakı Adayı Serdar Soydan’a 300 bin oy fark atarak güven tazeleyen CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, AKP ve MHP’nin kalelerini de partisine kazandırdı. Seçer’in 5 yıllık hizmet süreci boyunca özellikle halkçı belediyeciliği sayesinde CHP’nin 3 olan ilçe belediye sayısı 7’ye yükseldi. Özellikle yıllardır MHP’nin yönettiği Anamur ve Toroslar Belediyesi ile AKP’nin Mersin’deki kalesi Aydıncık, Seçer’in hizmetleri sayesinde CHP’ye geçti.

 

Tarih : 4 Nisan 2024 Perşembe 16:47

HEM KAZANDI HEM DE PARTİSİNE KAZANDIRDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde rakipsiz olarak seçime giren ve adeta rakiplerini sandığa gömen CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, deyim yerindeyse hem kazandı hem de partisine kazandırdı. 2019 yılında seçildiği ilk günden itibaren gece-gündüz, yaz-kış, yağmur-çamur demeden Çamlıyayla’dan Anamur’a Mersin’de yaşayan vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak onlarca hizmete imza atan ve sosyal belediyecilikte tarih yazan Başkan Seçer, bu hizmetlerinin karşılığını sandıkta aldı. Seçer sandıkta rakiplerine fark atmakla kalmadı partisine 4 ilçe belediyesi de kazandırdı. Seçim döneminde büyük destek verdiği CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, MHP’nin kalesinde adeta rakibine fark atarak sandıktan zaferle çıktı. Seçer’in hem yol-asfalt hem de sosyal belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra seçim sürecindeki ortaya koyduğu performansla MHP’nin bir diğer kalesi Anamur Belediyesi de CHP’ye geçti. CHP’li Durmuş Deniz, MHP’li rakibi mevcut başkan Hidayet Kılınç’ın geçerek başkanlık koltuğuna oturdu. Seçer’in ‘Sosyal Belediyecilik Modeli’ yıktığı bir diğer kale iktidar partisinin 3 dönemdir yönettiği Aydıncık Belediyesi oldu. CHP’nin adayı Özkan Kılıçarpa belediyeyi 3 dönemdir yöneten AKP’li Ferat Aktan’ı adeta sandığa gömdü.  NECDET TAŞ’IN HABERİ

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA