Başkan Yıldız;


76 bin 476 oyla Toroslar Belediye Başkanlığını kazanan CHP’li Abdurrahman Yıldız mazbatasını alarak göreve başladı. 30 yıllık Toroslar Belediyesi’nin ilk sosyalist ve çevre aktivisti başkanı olan CHP’li Abdurrahman Yıldız görev devraldıktan sonra belediye binası önünde büyük bir coşkuyla karşılandı. Vatandaşların ‘Ceketini çıkart kolları sıva’ taleplerini kırmayan Yıldız, ceketini çıkarıp kollarını sıvadı ve “En büyük projemiz vicdanımız. Biz bu kenti vicdanımızla yöneteceğiz” dedi.

 

Tarih : 5 Nisan 2024 Cuma 15:07

Necdet TAŞ

 

CHP ve DEM Parti’nin ‘Kent uzlaşısı’ kapsamında Toroslar Belediye Başkan adayı olan, sosyalist ve çevreci aktivisti Abdurrahman Yıldız, ilçede 30 yıldır süren sağ iktidara son vermiş ve 76 bin 476 oyla MHP’li rakibi Ali Öz’e karşı kazanmıştı. İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatasını alan Başkan Abdurrahman Yıldız, daha sonra Toroslar Belediyesi önünde kendisini bekleyen vatandaşlara seslendi. İzdiham nedeniyle Kuvvayi Milliye Caddesi trafiğe kapanırken Başkan Yıldız kürsüye güçlükle geldi. Törene, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış ile CHP Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş da katıldı.

“YIKILMAZ SANILAN KALELER İRADENİZLE YIKILDI”

Burada coşkulu kalabalığa seslenen Yıldız, “Yoğun bir kampanyanın ardından seçimlerimizi yaptık. Toroslar halkı seçimini yaptı. Toroslar halkı bize görev tevdi etti. Biz de üzerimize aldığımızın görevin ağırlığının farkındayız. Toroslar halkının 30 yıldır ulaşamadığı hizmetlere çok kısa sürede ulaşması gerektiğini, bu işin acileyetini, Toroslar’ın kıymetini biliyoruz. Bundan sonra sadece bize oy verenler için değil, Toroslar’da yaşayan 350 bin vatandaşımız için Toroslar’ı daha güzel, daha yaşanılabilir, daha konforlu, daha kaliteli bir yaşam alanına çevirmek için 350 bin hemşehrimizin aklıyla, ortak, kolektif bir akıl, kolektif bir yönetimle Toroslar’ı yöneteceğiz.  Yıkılmaz sanılan kaleler, bunca yılın ardından sizin iradenizle, sizin gücünüzle yeniden hizmete kavuşuyor. 350 bin Toroslar halkının her biri dik duruyor, yarın da dik duracak. Hiç kimse, hiç kimsenin karşısında eğilmek zorunda kalmayacak. Burası bir kamu hizmeti binası. Hiç kimse Toroslar Belediyesine hizmet almaya geldiğinde başka bir kimsenin, başka bir dayının, başka bir ağanın torpiline ihtiyaç duymayacak. Bu belediye 350 bin kişinin belediyesi olacak. 350 bin Toroslu bu belediye 24 saat boyunca eşit ve adil hizmet alacak” ifadelerini kullandı

“350 BİN KİŞİNİN HAKKINI BİR KİŞİ YEMEYECEK”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e ve kendisine destek veren herkese teşekkür eden Yıldız, vatandaşların “Ceketi çıkar, kolları sıva” diye bağırması üzerine ceketini çıkarıp kollarını sıvadı. Yıldız, “Kollarımızı aday olduğumuzda sıvamıştık. Sadece ben değil, Toroslar’ın daha güzel günler yaşamasını isteyen dostlarımla, yoldaşlarımla kollarımızı sıvamıştık. 350 bin Toroslu bizden eşit, adil hizmet bekliyor. Toroslar halkı bugüne kadar elde edemediği hizmetleri bizden bekliyor. Bugüne kadar yapılamayan ya da yapılmayan hizmetleri bizden bekliyor. Alın teriyle evine ekmeğini götüren, çocuklarının boğazına haram lokma sokmayan hiç kimse ile problemimiz yoktur. Bundan sonra Toroslar Belediyesi hak, hukuk, eşitlik temelinde yönetilecek. 350 bin kişinin hakkını bir kişi yemeyecek. Bir kişinin hakkını 350 bin kişi yemeyecek. Baştan söyledik, dedik ki en büyük projemiz vicdanımız. Biz bu kenti vicdanımızla yöneteceğiz. Biz kazandık, Toroslar kazandı, Toroslar halkı kazandı” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA