Şeytan cepten yiyor: 0-1


TFF 2. Lig Beyaz Grupta Plaf-Off mücadelesi veren temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu deplasmanda karşılaştığı Ankaraspor’a 1-0 mağlup oldu. Ev sahibi takıma galibiyeti getiren golü 54. Dakikada Utku Şen kaydetti.

 

Tarih : 7 Nisan 2024 Pazar 16:54

TFF 2. Lig Beyaz Grupta hafta içinde evinde Bursa ekibi Karacabey Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Yeni Mersin İdman Yurdu, 34. Hafta maçında Ankaraspor’a konuk oldu. Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanan maçta temsilcimiz sahaya Sertaç Güzel, Gökcan Gelmen, Burak Bilgen, Aslan Gök, Ahmet Kağan Malatyalı, Rohat Ulaş Ağca, Ferhan Evren, Baran Sarka, Muhammet Ömer Çakı, İbrahim Demir, Fuat Bavuk ilk 11’i ile başladı. Mücadelede Sezer ve Ömer Önder cezası nedeniyle Oğuz da sakatlığı nedeniyle forma giymedi. Rakibi karşısında oldukça vasat bir futbol ortaya koyan temsilcimiz rakibine 1-0 mağlup oldu. Bu sonucun ardından temsilcimiz 55 puanda kalırken, ev sahibi takım ise puanını 56’ya yükselterek gruptaki sıralamada Mersin İdman Yurdu’nun üstüne çıktı. NECDET TAŞ’IN HABERİ

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA