Silifke için tehlike çanları!


TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Silifke Belediyespor için tehlike çanları çalıyor. Ligin 26. Haftasında evinde Ankara temsilcisi Hacettepe 1954’ü konuk eden Silifke rakibine 2-0 mağlup oldu ve düşme hattıyla puan farkı 1’e düştü. Yenilginin ardından Teknik Direktör Ufuk Uysal ile yollar ayrıldı.

 

Tarih : 8 Nisan 2024 Pazartesi 15:45

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Silifke Belediyespor 26. Hafta karşılaşmasında Ankara ekibi Hacettepe 1954 Spor’a evinde 2-0 mağlup oldu. Bu skorla 28 puanda kalan Kırmızı Lacivertliler’in düşme hattındaki takım ile arasındaki puan farkı 1’e indi. Silifke Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmanın 12. Dakikada sağ taraftan gelişen Hacettepe atağında Silifke ceza sahasında buluştuğu topa kafa ile vuran Gökhan Altıparmak, Hacettepe’yi 0-1 öne geçirdi. Silifke Belediyespor’dan Orkun Tırpancı 36. Dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. İlk yarı konuk takımın 0-1 üstünlüğü ile sona erdi. 2. yarıya yine etkili başlayan Hacettepe 75. Dakikada sol taraftan geliştirdiği atakta Silifke ceza sahası içinde topla buluşan Baran Başyiğit’in güzel vuruşu ile farkı 2’ye çıkardı. Karşılaşma konuk ekibin 0-2 üstünlüğü ile sona erdi.

UFUK UYSAL İLE YOLLAR AYRILDI

Yenilginin ardından kulüp yönetimi Teknik Direktör Ufuk Uysal ile yolları ayırma kararı aldı. Hatırlanacağı üzere Ufuk Uysal, Muzaffer Tozlu’nun yerine göreve getirilmişti. Takımın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Teknik Direktörümüz Ufuk Uysal ve ekibi ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Teknik Direktörümüz Ufuk Uysal, yardımcı antrenörlerimiz Öktemer Çaylı, Bülent Biçer ve Kaleci Antrenörümüz Zekeriya Yılmaz' a emekleri için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA