Inter Academy’den unutulmaz kamp!


Başarı hikayesini Mersin’den başlatan 5 binden fazla öğrencisiyle Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde faaliyet gösteren Inter Academy Türkiye Futbol Okulu, sporcularına Antalya’da İtalya’dan gelen antrenörlerle unutulmaz bir kamp tecrübesi yaşattı.

 

Tarih : 18 Nisan 2024 Perşembe 13:42

Haber Merkezi

Antalya Kamelya Collection Otel'de gerçekleşen 2024 Antalya İlkbahar kampına, Inter Academy Türkiye Kurucu Ortakları Hüseyin Gökten, Hüseyin Altun, Hüseyin Kılavuz, Inter Academy Genel Direktörü Marco Monti, Inter Antrenörü Matteo Malgarini, Valerio Ringoli ve Luigi Mainolfi ile Türkiye genelindeki Inter Academy Türkiye Bayileri, Inter Academy Türkiye antrenörleri ve veliler katıldı. 600 kişinin katıldığı seremoni ve çeşitli etkinliklerle başlayan Inter Academy Türkiye İlkbahar kampında sporcular, Inter Academy Genel Direktörü Marco Monti'nin liderliğinde, Inter Antrenörleri Matteo Malgarini, Valerio Ringoli ve Luigi Mainolfi ile dolu dolu bir kamp programıyla futbol kariyerlerine büyük katkıda bulundular.

“BİRBİRİMİZİ GELİŞTİRİYORUZ”

Dostluk maçları, kaleci antrenmanları ve çeşitli aktivitelerle geçen Inter Academy Türkiye İlkbahar kampı, sporculara takdim edilen madalya ve katılım sertifikası töreniyle sona erdi. Törende konuşan Inter Academy Genel Direktörü Marco Monti, gala gecesinin güzelliğine vurgu yaparak kampta bulunmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Inter Academy projesinin önemli bir proje olduğunun altını çizen Monti, "Inter Academy projesi çok önemli bir proje. Önümüzdeki projelere daha iyi hazırlanarak hepimiz birbirimizi geliştirdiğimiz için çok memnunuz. Sadece saha içinde bulunan antrenörlerimize değil, saha dışında bulunan bütün Inter Academy Türkiye ailesine ve ileride çok daha iyi yerlere gelecek sporcularımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

KILAVUZ, “MİSYONUMUZU SÜRDÜRÜYORUZ”

Daha sonra konuşan Inter Academy Türkiye Kurucu Ortağı Hüseyin Kılavuz, "Burada bu atmosferde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İki ortağım Sayın Hüseyin Gökten ve Hüseyin Altun'la bir arada çıktığımız bu yolda Mersin'de 8 tesisimiz ve Türkiye'nin geneline yayılan bayi ağımızla birlikte genç yeteneklere ulaşma misyonumuzu başarılı bir şekilde sürdürüyoruz" dedi. Kampın her açıdan önemli olduğunu vurgulayan Kılavuz, "Burada Inter Academy Genel Direktörü Marco Monti ve Inter antrenörleri Matteo, Valerio ve Luigi ile birlikte antrenman yapan sporcularımız, Inter antrenörlerinden profesyonel anlamda futbol tecrübeleri edindiler. Bu sporcularımız için sadece başlangıç; gelecek kampımız uluslararası düzeyde bir kamp olacak, bunun da buradan sözünü veriyorum" şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA