Sokak Hayvanları Çalıştayı 16-17 Mayıs’ta başlıyor!


Tarsus Belediyesi sokak hayvanlarına yönelik toplumsal farkındalığı artırmayı amaçlamak için 16-17 Mayıs tarihlerinde Tarsus Belediyesi Meclis Salonu’nda I. Sokak Hayvanları Çalıştayı’nı düzenlemeye hazırlanıyor. Tarsus’ta bir ilk olan etkinlik, sokak hayvanlarının haklarını ve refahını artırmayı hedefliyor. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, “Sokak hayvanlarının refahını yükseltmek, toplumsal duyarlılığı artırmak ve somut adımlar atmaya yönelik düzenlediğimiz I. Sokak Hayvanları Çalıştayı’na tüm halkımız davetlidir” dedi.

 

Tarih : 13 Mayıs 2024 Pazartesi 11:12

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç göreve gelmesinin ardından önemli toplumsal konular ile ilgili çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Tarsus Belediyesi 16-17 Mayıs tarihleri arasında I. Sokak Hayvanları Çalıştayı gerçekleştirecek.  Çalıştay, sokak hayvanlarının karşılaştığı zorlukları anlamayı, haklarını ve imkanlarını geliştirmeyi amaçlıyor. Ayrıca, sokak hayvanlarıyla ilgili yasal gelişmeleri irdeleyerek hayvan refahıyla ilgili çözümler üretmeyi amaçlıyor.

ALANINDA UZMAN İSİMLER ÇALIŞTAYA KATILACAK

Çalıştaya hayvan hakları savunucuları, yerel yönetim temsilcileri, veterinerler ve çeşitli kurum/kuruluşlar katılacak. Bu alanda çalışmalar yapan, Mersin Veteriner Hekimler Odası Başkanı Bektaş Şenay, Haykonfed Başkanı Nesrin Çıtırık, Çukurova Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nden Doç. Dr. Funda Eşki, Tarım ve Orman Bakanlığı 7. Bölge Müdürlüğü Mersin Şube Müdürlüğü’nden Deren Civaoğlu, Mersin B.Ş.B. Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan Hünkar Yıkılmaz, İlçe Emniyet Müdürlüğü Hayvan Hakları Şube Müdürlüğü ve Gönüllü Hayvansever Sibel Gazi konuşmacı olarak yer alacak. Katılımcıların görüşleri ve çıktılar, sokak hayvanlarının yaşam kalitesini artırmak için önemli bir yol haritası oluşturacak olan bir rapora dönüştürülecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA