DEVA Partisi’nde şok istifa!


DEVA Partisi Toroslar İlçe Başkanlığı’nın ardından 31 Mart yerel seçimlerde Toroslar Belediye Başkan Adayı olan İş İnsanı Sultan Aydoğan partisinden istifa etti.

 

Tarih : 14 Mayıs 2024 Salı 14:37

Necdet TAŞ

İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Aydoğan, “İlk defa siyasete atıldığım DEVA Partisi’ndeki serüvenim 3 yılı tamamladı. Bu serüven süresince öncelikle karakterimden asla ödün vermediğim için, eğriye eğri, doğruya doğru diyebildiğim için, yola çıktıklarımı yolda bulduklarıma değişmediğim için, haklı mücadelelerimin sonucu her ne olursa olsun dik durup , doğrudan yana olduğum için kendime teşekkür ediyorum.  Benimle birlikte bana inanarak,  güvenerek yol arkadaşlığı yapan tüm Toroslar İlçe Teşkilatıma teşekkür ediyorum. Yine bana ve teşkilatıma  inanarak yanımızda  olan tüm Toroslarlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum ve her şeye rağmen, siyaset adına; olumlu olumsuz, doğru veya yanlış, edindiğim stres dolu tecrübelerim için Deva Partisi’nin yetkililerine de teşekkür ediyorum. Bu vesileyle mensubu bulunduğum DEVA Partisi üyeliğimden ve Parti içindeki tüm görevlerimden istifa ediyorum” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA