Mersin Barosu Erkek Voleybol Takımı, şiddetsiz ve eşit yaşam için pembe forma giydi


 

Tarih : 18 Nisan 2026 Cumartesi 01:11

Mersin Barosu Kadın ve Erkek Voleybol Takımları, Antalya Barosu ev sahipliğinde 11-18 Nisan 2026 tarihleri arasında düzenlenen 18. Atatürk Kupası ve Avukat Spor Oyunları kapsamında gerçekleştirilen voleybol turnuvasına katıldı.

Farklı illerden baroların katılımıyla gerçekleşen turnuvada, Mersin Barosu Erkek Voleybol Takımı, toplumsal cinsiyet eşitsizliğine ve kadına yönelik şiddete dikkat çekmek, toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla pembe forma ile sahaya çıktı.

Kadın Voleybol Takımımız ile birlikte sahada “Rengimiz Farklı, Duruşumuz Net: Şiddete Karşıyız, Eşitlikten Yanayız” yazılı pankart açan Mersin Barosu Kadın ve Erkek Voleybol Takımları, sporun birleştirici gücünü toplumsal duyarlılıkla buluşturdu. Takımlarda yer alan avukatlar, şiddetsiz ve eşit bir yaşamın sağlanmasının yalnızca hukuki değil, aynı zamanda vicdani bir sorumluluk olduğuna dikkat çekerek, bu mücadeleyi hayatın her alanında sürdürmeye kararlı olduklarını ifade etti. (Haber Merkezi)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA