Denetimli Serbestlik yükümlülerine ‘diyabet’ semineri verildi


Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yükümlülerine yönelik “Diyabet” konulu seminer düzenlenerek, diyabet anlatıldı.

 

Tarih : 22 Kasım 2019 Cuma 15:22

Haber Merkezi

Mersin Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan eğitim ve iyileştirme faaliyetleri çerçevesinde VM Medical Park Mersin Hastanesi ile yapılan işbirliği kapsamında gerçekleştirilen semineri, Uzm. Dr. Yusuf Gündüz verdi. Gündüz, seminerde, diyabette tedavi, beslenme tedavisinde dikkat edilmesi gerekenler, egzersizde dikkat edilecek hususlar, başarılı bir diyabet tedavisi için kimlerden profesyonel yardım alınması gerektiği, insülin tedavisi, evde kan şekeri takibi, diyabette acil sorunlar, kan şekeri düştüğünde veya yükseldiğinde yapılması gerekenler ve diyabet tedavisindeki yenilikler konularında yükümlülere bilgiler verdi. Mersin Denetimli Serbestlik Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen seminere yaklaşık 100 denetimli serbestlik yükümlüsü katıldı. Seminerde, yükümlülerin soruları da hastane görevlileri tarafından cevaplandı. Diğer kurum ve kuruluşlarla yapılan işbirliği kapsamında yükümlülere yönelik seminerlerin devam edeceği bildirdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA