Nüfusunuzu Aydıncık’a aldırın!


İller Bankası’ndan gelen payı arttırmak isteyen Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, ilçede yazlığı bulunanlara seslenerek, “İlçemiz cennetin bir köşesi, özellikle evi burada olanlar, çok sitelerimiz var, kıymetli site sakinlerimiz birçoğunuz büyük şehirlerde, illerde ikamet ediyorsunuz. Ankara’da, İstanbul’da, İzmir’de, Konya’da ancak bizim sizlere hizmet edebilmemiz açısından çok önemli bir konuda desteğinize ihtiyacımız var. 1. Adresinizi Aydıncık’a aldırın, gelin bu güzelliği yapın, biz de size rahat hizmet edelim” dedi.

 

Tarih : 16 Aralık 2019 Pazartesi 14:48

Yılsonu hesaplanacak olan nüfus verilerini belediyeler yoğunlukla takip etmeye başladı. Nüfusa göre İller Bankası’ndan aldıkları paylar belirlenen belediyeler de ilçe nüfuslarını arttırmak için çalışmaları son düzlükte hızlandırdı. Mersin’de nüfus bazında en küçük 2. ilçe olan Aydıncık’ta da Belediye Başkanı Ferat Aktan, nüfusu arttırmak için ilçede yazlığı bulunan yazlıkçılara ikametgah adreslerini Aydıncık’a almaları için talepte bulundu.

“SİZLERE İHTİYACIMIZ VAR”

Sosyal medya hesabı üzerinden çağrıda bulunan Başkan Aktan, “İlçemiz cennetin bir köşesi, özellikle evi burada olanlar, çok sitelerimiz var, kıymetli site sakinlerimiz birçoğunuz büyük şehirlerde, illerde ikamet ediyorsunuz. Ankara’da, İstanbul’da, İzmir’de, Konya’da… Ancak bizim sizlere hizmet edebilmemiz açısından çok önemli bir konuda desteğinize ihtiyacımız var. Bildiğiniz gibi kişi sayısına göre ilçemiz İller Bankası’ndan pay almaktadır. Bu konuda nüfuslarınıza ihtiyacımız var. Bu açıdan nerede yaşıyorsanız yaşayın; 1.adresinizi Aydıncık’a aldırın. İkinci adresinizi de nerede yaşıyorsanız oraya aldırın. Herhangi bir yasal engel asla yok, dolayısıyla biraz fazla hizmet edebilmek adına bu konuda hassasiyet göstererek Aralık ayı sonuna kadar birinci adreslerinizi güzel ilçemiz Aydıncık’a aldırmanızı istirham eder, saygı sevgilerimi sunarım. Adres değişiklerinde değişikli yapıp Aydıncık’a aldırmanız için ilçemizden müracaat etmeniz yeterli. Gelin siz bu güzelliği yapın biz de gönül rahatlığı içerisinde paylarımızın artması sebebiyle hizmetimizi fazlasıyla yapalım. Şimdiden yapacağınız katkılar için teşekkür ediyorum” dedi. ADEM GÜNEŞ’İN HABERİ

Paylaş :
Etiketler :  Aydıncık, Ferat Aktan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA