Toroslar’ın atölyeleri fabrika gibi çalışıyor


Toroslar Belediyesi, ilçe genelindeki park, yeşil alan ve tesislere yerleştirdiği kent mobilyalarını kendi atölyelerinde imal ediyor. Adeta bir fabrika gibi çalışan belediye atölyeleri bunun yanında hasar gören mobilyaların tamiratını ve bakımını da yapıyor.

 

Tarih : 25 Aralık 2019 Çarşamba 13:46

 Oturma gruplarından kamelyalara, piknik masasından pergolalara kadar her türlü kent mobilyası Toroslar Belediyesi'nin usta ellerinden çıkıyor. "Satın almak yerine üretim yaparak önemli bir tasarruf sağlıyoruz" diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, "Atölyelerimizde kendi ürettiğimiz kent mobilyalarını ilçemizin muhtelif yerlerine yerleştirerek güzel bir görünüm kazandırıyoruz. Eskiyen ve hasar gören bank ve oturma gruplarını da yenileriyle değiştiriyoruz. Bu çalışmayla hem tasarruf sağlayarak ekonomiye katkıda bulunuyoruz hem de ihtiyaçları gideriyoruz. Hedefimiz üretim kapasitemizi daha da yukarılara taşımak" dedi. (Haber Merkezi)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA