Faciayı önleyen kamyon şoförü yaralı kurtuldu


Mersin’in Erdemli ilçesinde önüne aniden çıkan yolcu minibüsüne çarpmamak için fren yapıp direksiyonu kıran kamyon şoförü, olası bir faciayı önledi. Kamyon şoförü aracının devrilmesi sonucu yaralanırken, vatandaşlar hızla kaçtığını ileri sürdükleri minibüs şoförüne kazaya sebebiyet verdiği gerekçesiyle tepki gösterdi.

 

Tarih : 25 Aralık 2019 Çarşamba 13:52

Edinilen bilgiye göre, kaza ilçeye bağlı Arpaçbahşiş Mahallesi'nde Mersin-Antalya D-400 karayolunda meydana geldi. 33 DMM 17 plakalı kamyonun şoförü Gökhan Us (27), Yeniköy ışıklı kavşağına yaklaştığı sırada önüne aniden içerisinde yolcuların da bulunduğu bir minibüs çıktı. Minibüse ve yol kenarında bekleyen öğrencilere çarpmamak için kamyon şoförü direksiyonu kırdı. Kamyon refüje çarpıp devrildi. Vatandaşların da yardımıyla yaralı kamyon şoförü araçtan çıkarılarak, ambulansla Erdemli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Vatandaşlar kamyon şoförünün büyük bir faciayı önlediğini belirterek, minibüs şoförünün kazaya sebebiyet verdiğini ve hızla kaza yerinden kaçtığını ileri sürüp tepki gösterdi. Kaza sebebiyle karayolunda trafik akışı tek şeritten ve tali yollardan sağlandı.


"1 TL İÇİN CAN KAYBI OLUYORDU"
 

Hasan Bağrıaçık adlı vatandaş, "Yol kenarında okul öğrencileri de vardı, Allah esirgedi de onlara denk gelmedi. Dolmuşçu kaçtı. Ben olsaydım dolmuşçuyu biçer geçerdim. En az 20 çocuk vardı. 1 TL'lik yolcu için, 1 TL almak için işte burada can kaybı oluyordu" diyerek tepki gösterdi. Hastanede tedavisi süren kamyon şoförü Gökhan Us ise, "Minibüs önüme çıktı, ben de ona vurmamak için frene bastım. Frene basınca yağmurlu olduğu için araba kaydı. Sağ sol yapmadım hiç. Aynı anda arabanın arkası öne geçti. Orada yolcular vardı. Minibüsün hatası var. Onlara vursam zaten çok kötü olurdu. Kazanın ardından ilk olarak oradaki insanlara bir şey oldu mu diye sordum. Bu aracın içinden şans eseri çıktım. Minibüsün içinde de bayağı yolcu vardı. Yol kenarında bekleyenler de vardı. Adam sinyal bile vermedi. Zaten ışıklara gelip evime dönecektim. Kimseye bir şey olmamış, sadece ben yaralanmışım" dedi. Us, minibüs şoförüne vatandaşların çok büyük tepki gösterdiğini kaydetti. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA