Toroslar’da ’Uygulama İmar Planı’ masaya yatırıldı


Toroslar Belediyesi’nin başlattığı ’1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı’ süreci meslek odalarının katılımıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında kent paydaşlarıyla bir araya gelen İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne bağlı yetkililer, plan yapım sürecinde meslek odalarının görüş ve önerilerini aldı.

 

Tarih : 27 Aralık 2019 Cuma 13:13

Haber Merkezi

Toroslar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, mimarlar, elektrik mühendisleri ve kimya mühendisleri odaları ile şehir plancıları il temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıda, Toroslar'ın geleceğini etkileyecek ve kentsel dokusunu koruyacak çalışmalar masaya yatırıldı. Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaylanan '1/5000 Ölçekli İlave ve Revizyon Nazım İmar Planı' doğrultusunda 'Toroslar 2. Etap 1/1000 Ölçekli Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planı' çalışmalarına başlayan Toroslar Belediyesi, bu süreci katılımcı belediyecilik anlayışla sürdürüyor.
 

"TOROSLAR'IN PLANLI BÜYÜMESİ ÖNCELİĞİMİZ"
 

Önceliklerinin Toroslar'ın planlı ve sağlıklı olarak büyümesi ve gelişmesi olduğunu kaydeden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, plan hazırlanırken kent paydaşlarının fikirlerini de aldıklarını söyledi. "İmar planı sürecini katılımcı belediyecilik anlayışla sürdüreceğiz" diyen Yılmaz, "Yaptığımız çalışmaların sürdürülebilir ve şeffaf olmasına gayret ediyoruz. Bu plan doğrultusunda Toroslar'ın çehresini değiştirmeyi ve ilçemize vizyon katmayı istiyoruz. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini de göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA