Esnaf nakit sıkıntısı yaşıyor


Son dönemlerde nakit sıkıntısı yaşayan Esnaf Kefalet Kooperatifleri’ne ödenek gönderilmesini isteyen MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, “esnaf ve sanatkârlarımız kış aylarında Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi başta seçim bölgem olan Mersin’de zor durumdadır. Mersin merkez ve tüm ilçelerdeki Esnaf Kefalet Kooperatifleri’nde şu anda nakit sıkıntısı yaşanmaktadır” dedi.

 

Tarih : 19 Şubat 2020 Çarşamba 14:49

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Baki Şimşek, son dönemlerde nakit sıkıntısı yaşayan Esnaf Kefalet Kooperatifleri’ne ödenek gönderilmesini istedi. Konuyu TBMM’de gündeme getiren Şimşek, “Esnaflarımız, Esnaf Kefalet Kooperatifleri ve Halkbank aracılığıyla düşük faizli kredi kullanmaktadırlar. Tabii esnaf ve sanatkârlarımız kış aylarında Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi başta seçim bölgem olan Mersin’de zor durumdadır. Mersin merkez ve tüm ilçelerdeki Esnaf Kefalet Kooperatifleri’nde şu anda nakit sıkıntısı yaşanmaktadır. Mersin merkez başta olmak üzere, Tarsus’ta, Mezitli’de, Erdemli’de, Anamur’da, Silifke ilçelerindeki Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanları ile yaptığımız istişarelerde nakit sıkıntısı yaşadıklarını dile getirdiler. Buralarda bulunan Esnaf Kefalet Kooperatiflerine, Ticaret Bakanlığı ve Halkbank aracılığıyla mutlaka ödenek gönderilmelidir. Ben esnafımızın en sıkıntılı olduğu Şubat ve Mart ayları gibi geri dönüşün az olduğu dönemlerde esnaflarımıza destek verilmesini talep ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA