Silifke, Ankara’da tanıtılacak


Mersin’in Silifke ilçesi, Ankara’da düzenlenecek olan ’Silifke Tanıtım Günleri’ etkinliği ile tanıtılacak. Konuyla ilgili konuşan Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, “Tarih, gün ya da günler ileriki zamanlarda netleşecek. Ankara’da yöresel gıda ve ürün sunumlarımızla, çileğimizle, yoğurdumuzla, kaşığımızla, folklorumuzla, yöresel ürün materyallerimizle bir Silifke poyrazı estireceğiz. Silifke ve insanlarımız bunu hak ediyor” dedi.

 

Tarih : 20 Şubat 2020 Perşembe 15:55

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Akademik Danışmanı Muhammet Saygın, Belediye Başkan Vekili Sadık Altunok ile Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar'ın da katıldığı toplantıda, Silifke Belediyesi, Silifke Kent Konseyi ve oda olarak Ankara'da 'Silifke Tanıtım Günleri' yapma adına proje hazırladıklarını söyledi. Silifke'nin güzelliklerini başkentte tanıtarak, yurt içinde ve yurt dışında daha da tanınmasına ve bilinmesine olanak sağlayacaklarını belirten Saygın, "Bu süreçte 50 seçkin firma, işbirliği yönetim sistemi esas olarak, tanıtım ve satış faaliyetleri, protokol katılımı, etkinlikler, söyleşiler, röportajlar, görüşmeler hepsi projenin içinde olacak. Silifke'nin marka değerine katkı sunulacak" dedi.

“SİLİFKE POYRAZI ESTİRECEĞİZ”

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar ise "İlçemizi Silifkeliye tanıtmak ya da anlatmak değil, ulusal anlamda, uluslararası anlamda dışarıya açılmamız ve tanıtmamız gerekiyor. Silifke Belediyesi, Silifke Kent Konseyi ve odamız birlik beraberlik ve uyum içinde çalışıyoruz. Silifke'nin diğer paydaşlarıyla da birlik beraberlik içerisinde olursak ilçemizi her platformda en iyi şekilde tanıtarak uluslararası arenada da ses getiririz. İnşallah Ankara'da yapacağımız 'Silifke Tanıtım Günleri' çalışmalarımız sürüyor. Tarih, gün ya da günler ileriki zamanlarda netleşecek. Ankara'da yöresel gıda ve ürün sunumlarımızla, çileğimizle, yoğurdumuzla, kaşığımızla, folklorumuzla, yöresel ürün materyallerimizle bir Silifke poyrazı estireceğiz. Silifke ve insanlarımız bunu hak ediyor" ifadelerini kullandı.

“SİLİFKE’NİN TANITIMINA KATKI SUNAN PROJELERİN DESTEKÇİSİYİZ”

Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altunok, Silifke Belediyesi olarak Silifke için yapılan çalışmaların, etkinliklerin her zaman yanında ve destekçisi olacaklarını dile getirerek, " Ankara'da yapılması planlanan 'Silifke Tanıtım Günleri'ne en iyi şekilde hazırlanarak ilçemizi tanıtacağız. Ankara'da organizasyon yapacağımız yeri iyi seçip, insanların bize gelmesini beklemektense, bizim yoğunluğun olduğu bir yer tutma çalışmamız devam ediyor. Bu projeyi hazırlayan Silifke Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA